Ba eu te inteleg pentru. ca exact asa am fost si eu!
Dar ar fi cazul sa te dezveti de obiceiul asta deoarece cand o sa fi mai mare si o sa te duci gen la un liceu mai departe de casa si sa stai la internat sau cand te duci la o facultate in alt judet o sa iti fie ffff greu!
Eu nu spun ca gata acum sa pleci la bunica ta in oras si nici sa nu mai vb cu mama ta! De oarece ca si in cazul tau nu te poti dezvata de un lucru/obicei/persoana dintr-o data!
Daca nu stai mai mult de o noapte 2 la bunica ta eu zic sa te duci dar daca stai mai mult eu zic sa nu pleci, nu se va intampla nimic cu mama ta daca tu pleci pentru cateva zile ia aceasta vizita la bunici ca o provocare!
Si inainte sa te culci (daca te duci) ca sa te linistesti sun-o pe mama ta!
Multa bafta si sanatate daca te duci!
Așa se întâmplă. Amintiri de când erai în burtă la mama. Apoi urmează tăierea ombilicului. Apoi înțărcarea, sevrajul.
În triburi prin jungle, pe la 12 ani băiatul este luat de lângă mama și dus în coliba bărbaților și acolo este inițiat cu ritualuri și educație, cu antrenamente, pentru rolul de bărbat.
Dacă nu face asta nimeni cu tine, trebuie să o faci singur.
Altfel, iubirea de mamă e periculoasă. E mortală uneori.
Daca ai fi copil mic sau bebelus as intelege, dar ma gandesc ca esti domnisoara mare(ma iau dupa nume ca e la feminin, iarta-ma daca esti baiat) si la varsta asta nu mai trebuie nu poti sta fara parinti. Nu e ca si cum nu ii vei mai vedea niciodata.Copii divortati ce stau doar cu un parinte sau copii carora le-au murit parintii crezi ca reactioneaza la fel? Cu cea mai mare stima, maturizeaza-te. La un moment dat, nu vei mai sta cu parinti si va trebui sa te descurci singura.Invata sa stai si fara mama ta.
Da, sunt fata... Exact așa gândesc și eu cum spui tu. Dar eu am si o lipsa de calciu,magneziu, etc de mai plang din senin, îmi tremura mâinile, atacuri de panica, etc... poate fi și din cauza asta? Adică eu dacă fac aceste chestii, plang ca îmi e dor de ea sau d astea,.e ceva de necontrolat, nu știu cum sa zic.
Pt lipsa de calciu pat sa iei gen pastile speciale la tub pentru calciu care se dizolv in apa! Le poti gasi la orice farmacie.