Eu zic sa ii spui colegei tale sa nu aiba nici o tangenta cu el, decat sa vorbeasca asa ca si colegi, nimic mai mult, pentru ca s-ar putea sa o placa si pe ea. Ca sa vezi daca ii place de tine fa chestii de genu : tu mergi la o banca din clasa, stai acolo, iar colega ta sa se duca la alta banca, si el daca vrea sa vorbeasca cu cineva, se va duce la cea care il atrage mai mult. Sau vezi cui ii cere ajutorul, trebuie sa compari mai multe chestii. Daca tu ai zis ca nu da semne sa o placa pe fata aia, dar totusi parca nu esti chiar sigura si crezi ca te place pe tine, testeaza-l!
Incearca sa te apropii de el si asa o sa iti dai seama daca si el te place, glumeste cu el fa-l sa se ataseze de tine si sa o dea la o parte de aceea colega. Poate u vezi asa ca esti geloasa presupun chiar daca acea persoana nu il atrage vezi ce faci si fii mai sigura pe tine
Chestia este ca eu mereu cand am ocazia, glumesc, vorbesc cu el. dar daca el sta mereu cu prietenii sai nu ma pot baga in vorba prea des si nu cred ca pot sa il fac sa se ataseze de mine mai mult decat de prietenii sai. Cat despre treaba cu gelozia. e posibil..nu neg.(e posibil sa o faca si din adins) Oricum voi incerca sa fiu mai sigura pe mine.
Eu ti-am zis punctul meu de vedere sper ca te-a ajutat.Ai grija ce faci! :*