| iLoveEpicxD a întrebat:

Am si eu o problema...imi place de un baiat si sambata e posibil sa merg la el acasa cu o prietena la un gratar ceva.
El este in liceu cu mine si problema mea este ca mereu ma cam feresc cu fata de el... am avut foarte multe cosuri pe fata si mi.au ramas "gaururele" si cate un cos 2 pe acolo....ma simt foarte prost sa merg la el si nu stiu daca el va gandi ceva urat despre mine deoarece nu stie ce am pe fata... nu stie ca il simpatizez. oricum nu vrea o relatie sau ceva laughing (asta nu conteaza) voi ce imi recomandati sa fac? sa merg cu capu inainte pe premiza "ceo fi o fi" sau... nu stiu, nu il pot evita toata viata laughing ajutati.ma sa scap de aceasta idee cu"simtitul prost pt ca am semne pe fata"

4 răspunsuri:
| iLoveEpicxD explică:

Am app 18 ani.

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

In primul rand, nu-ti mai rupe cosurile. Incearca sa folosesti ceva pentru a-ti trece.

In al doilea rand, de ce naiba sa-ti fie frica sa mergi la el doar pentru ca ai cosuri? Daca nu te place, da-l dracu. (suna simplu, ehmm. nu prea e ).

In al treilea rand, nu ar trebui sa te simti prost din cauza unei banalitati. Pentru ca, in realitate, nimanui nu-i pasa.

Daca inca nu-ti merge, transforma-te in unicorn si nu vei mai avea cosuri niciodata.

| jewnina a răspuns:

Fii tu insati si du-te la el ca si cum nu iti place de el. Daca te va vedea frumoasa si interesanta, nu va trebui sa misti un deget ca sa vrea sa te cunoasca mai de aproape, dar daca el nu te baga in seama uita de el, mai sunt si alti baieti.

| neutrino a răspuns:

Mergi draga cu capul inainte, nu esti singura fata frumoasa care are cosuri normale specifice varstei, si apoi la gratar este si mult fum si nimeni nu se va holba la tine sa-ti numere cosurile. Sper ca el stie ca mergi la el.