| EmiliaEmy3030 a întrebat:

Am si eu o problema, prietenul meu imi spune mereu ca nu are bani cand e vorba sa iesim pe undeva, nu stiu ce sa mai fac ma enerveaza la maxim o data pe luna ii spun sa iesim si atunci se iveste problema asta" nu am bani" ce sa fac? asa nu mai pot vreau si eu sa mai ies din casa, nu vreau nici sa ma despart de el pentru ca il iubesc dar nici asa nu mai merge. va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat.!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil chiar nu are bani, nu e cazul sa te enervezi dintr-atata lucru. Exista o solutie foarte simpla: iesiti in parc sau la un film unde nu trebuie decat sume foarte mici de bani. la cinematografele obisnuite biletul e 5-10 lei, iar in parc puteti sa va luati cate un suc la jumatate de litru si o inghetata si sa va simtiti foarte bine, fara sa cheltuiti mai mult de 10 lei. Inlatura-i prejudecata ca trebuie sa cheltuie bani cand iesiti in oras, arata-i ca va simtit foarte bine doar fiind impreuna si ca asta este singurul lucru care conteaza, ca este complet lipsit de importanta daca cheltuieste 5 lei sau 100.

2 răspunsuri:
| PreaTareღ a răspuns:

Cunosc genu asta de baiat, eram eu gen la 10 ani rolling on the floor.
Adevarul ca cred ca stiu cum, sa te ajut.
Lucreaza pentru el, sau chiar pune-l sa lucreze.
Dar cred ca banii nu sunt problema lui.
Cred ca te place atat de tare ca s-ar emotiona daca ar iesi impreuna cu tine la un bar.
Intreaba-l. sau vrei sa nu afle asta.
In cazul asta, trebuie sa ii faci un cadou,
Sper ca ti-am fost de ajutor,
Funda? waiting

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu platesti tu?