| EMaxim a întrebat:

Hei, TPU! Am si eu o problema si asta e legata de parinti. Poate nu e chiar ok sa cer sfaturile unor straini in legatura cu asta, dar cred ca sunt multi tineri in situatia mea si as vrea sa va cer parerea. Parintii mei sunt mult prea stricti cu mine si desi sunt fata, am 16 ani. Am avut un prieten, de care parintii mei nu erau prea mandri (in sensul ca baiatul era mai golanas). Nu se poate pune problema de a discuta ceva cu ei. Nu inteleg, chiar daca le vorbesc clar si incerc sa le explic faptul ca am si eu o varsta, nu mai sunt mica si merit mai multa libertate. Voi ce ati face in locul meu? Vreau cat mai multe pareri. Dau funda! :-D Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| BomBonicaThaa2000 a răspuns:

Si eu trec tot prin asta, chiar daca sunt mai mica. 14 ani. Nici eu nu pot vorbi cu ei. Eu indur pentru ca alta alegere nu exista. Trebuie sa ai prietenii aproape si sa iti traiesti viata la maxim cat mai poti!
P.s. Mai bine sa fie stricti decat sa nu le pese de tine. Bafta! :*

2 răspunsuri:
| Londonezul a răspuns:

Buna!

Daca as fi in locul tau as mai incerca sa vorbesc cu ei.Si eu aveam probleme similare cu parintii mei in sensul ca nu ma lasau sa stau numai pana la ora 22 in oras sau imi reprosau ca am numai amici golani, si le-am explicat ca am si eu o varsta si cred ca pot sa-mi port si singur de grija.La inceput o tineau pe a lor dar cu timpul au fost mai intelegatori.

Sper ca te-am ajutat happy

| DenyPink a răspuns:

Sfatul meu ar fi să apelezi la un consilier familia, singură nu vei putea discuta cu părinții tăi, încercând să-i faci să înțeleaga anumite lucruri, pe care ei le refuză. Cred că e o idee bună, deoarece ai mari șanse.
Uneori, în astfel de situații, când nu găsești o soluție de una singură, e bine să ceri ajutorul cuiva. Nu pierzi nimic. happy