Buna.
Imi pare rau pentru tine. Daca voi va iubiti, inseamna ca asta invinge orice. Veti trece impreuna prin orice, iar daca parintii tai vor vedea ca va iubiti, vor incepe sa se acomodeze, de dragul tau.
Mersii de incurajare.
Oricand. :*
Te sfătuiesc că pe o soră să nu te încurci cu băieţi de altă naţionalitate, deoarece au o altă cultură ca a românilor, şi deci au un alt mod de privire asupra lucrurilor.
Un alt motiv pentru care să nu fii cu el este acela că mai înainte de a te împrieteni cu cineva, trebuie să cunoşti foarte bine mai dinainte persoana respectivă.
Eu sfătuiesc pe tineri că ei să îşi găsească partener de viaţă din naţionalitatea din care ei fac parte. O altă cultură vine în mod automat cu alte obiceiuri şi tradiţii.
Mai mult, rromii, musulmanii şi alţii că ei, sunt persoane care depăşesc limita geloziei normale, şi nu au nici o frică de Dumneze sau ruşine de oameni. Ei sunt gata să treacă la violenţă fizică oricând "nevoia o cere".
Te sfătuiesc să renunţi la aceasta prietenie mai înainte de a înainta în relaţie, chiar dacă el va recurge la ameninţari şi îşi va întoarce inima împotriva ta.
Nu este rrom. Ii roman. El are un ten mai bronzat, si de aceea parintii ii zic ca ii tigan. Il cunosc foarte bine, il stiu de un an si ceva. Suntem intr-o relatie. Ne-am cunoscut si familiile, si chiar sunt foarte de treaba ai lui. Nu este tigan! Am fost si i-am cunoscut pe toti din familia lui, chiar si bunici si unchi si matusa, versi si cumanti. Il stiu foarte bine, si asa ma stie si el. Deci, nu este tigan, insa parintii de asta nu ma lasa cu el, pentru ca zic ca este tigan, si nu e asa.