Nu, probabil te-ai iritat de la bic, sunt niste bubite micute micute, nu? iti trec in cateva zile, cel putin asa am patit eu. daca nu, Doamne fereste.
Buna. E o iritatie! Dupa ce te epilezi, da-ti cu o pudra sau o crema calmanta.
pup:*
Nu are nici o legatura cu BTS-ul...e din cauza rasului cu bigul si de la caldura(pielea nu respira cum trebuie)
Nuu...nu au nici o infectie doar ca te iriti ai pielea mai delicata nu ar trebui sa te iei prima data cu crema apoi si cu bigul te iei doar cu un anumit lucru. Cel mai bine e sa te iei cu ceara. imi dai fundita?:*:*
Bună,
Nu, nu, stai liniştită, nu e nicio infecţie. E reacţia pielii la tăietura lamei, care apropo, e oarecum inevitabilă. Dacă vrei să nu mai ai probleme, încearcă epilatul cu ceară. Dar în acelaşi timp, e perfect în regulă dacă continui, singurul dezavantaj fiind faptul că firul de păr creşte des şi la un interval mai scurt de timp, şi că se mai întâmplă să ai astfel de iritaţii.
Nu e infectie, se numeste iritatie. Iti dai cu o crema hidratanta si gata, or sa iti treaca.:*
Stiu. ce sunt.si eu ma eplilez cu crema epilatoare si este o iritatie.Acea crema are niste substante care irita in zonele mai sensibile.Nu te panica! Incearca sa calmezi cu o crema de galbenele.La mine merge.Nu are legatura cu taieturi.
Pupici