| Bianca6422 a întrebat:

Hei Tpu.Am si o problema in ultimul timp.nu mai am incredere in mine...ma tai pe maini.,sunt in depresie,gen,plang,si acum la scoala e o fata cu un an mai mare si am suparat-o si imi e cam frica asa ca nu mai ma duc prin scoala de frica ei, si acum imi e mult mai rau...si iubitul nu vrea sa se impace cu mine.pentru ca am stat putin timp cu un baiat cand stateam si cu el,sincer eu nu mai pot,. noaptea stau si plang, stiu canu asa rau.dar nu pot rezista fara sa stau si sa plang si am decat o prietena care nu e la acelasi etaj cu mine si eu nu ma mai duc la ea din cauza fetei aleia si ea nu poate veni, ce m-ar putea ajuta?

3 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

SAri pe geam, aşa poţi merge liniştită la prietena ta.

| BurloiuRaul a răspuns:

Mhm,deci,in primul rand, cere-i scuze, si dupa cere-i un favor MIC, toti oamenii se simt mai atrasi de o persoana cand fac o mica favoare cuiva, de exemplu cere-i o carte pentru cateva zile.Mi s-a intamplat acelasi lucru cu baiatul directoarei care era a 8-a si eu a 7-a, numa' ca se lua mereu de mine si a vrut sa-mi dea un pumn in fata, m-am ferit si i-am dat una mai sanatoasa de nu se mai ia de mine.DAR, NU FACE ASTA, eu pana la sfarsitul clasei a 8-a n-am mai facut nimic "rau" pana am intrat la liceu.
Si cu baiatul...Tu ce reactie ai fii avut in locul lui? Lasa-l putin si poate-i trece.
Funda?

| BurloiuRaul a răspuns:

O,scuze,n-am mai facut nimic rau pentru ca aveam referat de exmatriculare.