| Lulalulalu a întrebat:

Hei tpu.Am spus ca nu e nevoie dar pana la urma tot aici am ajuns.Deci sunt in perioada adolescentei si incep sa-mi placa baietii...normal.Chestia e ca de cam 2 ani imi place un tip.Credeam ca o sa-mi treaca in 2-6 luni dar a durat 2 ani! Si nu e asta problema, dar imi place mult de el, dar daca si el m-ar placea nu as accepta sa fiu cu el.Este un,, golan". Tatal lui l-a parasit iar mama lui nu are grija de el..asa ca face ce vrea el. Fumeaza, bea, chiuleste. Odata l-au luat de la scoala pentru ca s-a imbatat..Si chiar incerc sa ma abtin sa nu-mi placa de el pentru ca NU VREAU SA-MI PLACA DE EL! A trecut vara in care nu l-am vazut deloc si am crezut ca e gata,dar de cand a inceput scoala di il vad mereu tremur,mi se inmoaie picoarele, imi palpaie inima, mi se face pielea de gaina si fac ca toate alea.Dar nu stiu ce sa fac sa-mi treaca.Va rog.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Aceasta atractie o sa te tina pana cand te dezamageste el cu adevarat sau te indragostesti de altcineva. Te atrage aceasta parte a lui de baiat rau, mister, rautate. happy Totusi, nu te lasa purtata de aparente, sunt mandra de tine ca esti constienta ca nu trebuie sa te apropii de un astfel de baiat. E rau pentru el ca trece prin asa ceva si e normal ca aceste greutati il fac sa se comporte cum se comporta, dar nu e ok ceea ce face.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obiceiurile lui nu iti sunt pe plac, totusi de el iti place. Dar daca el te-ar place, nu ai vrea sa fii cu el, totusi de doi ani nu reusesti sa il uiti. Are acel comportament din cauza problemelor pe care le are, reactioneaza gresit, da dovada de slabiciune. Sunt multi baieti la liceu incearca sa iti faci noi prieteni sau daca iti place asa mult el, da-i o sansa, poate se va schimba, multi se schimba Daca se indragostesc.