Buna,
Eu as putea sa iti dau toata programa de a 9-a si a 10-a dar nu ar fi bine. Nu invata de inainte. Tot ce trebuie sa stii este ca nu e un profil greu. Mie mi se pare foarte usor. Da e adevarat, 3 ore de fizica, 3 de chimie si 4 de mate pe saptamana, dar nu e greu daca inveti constant. Am vazut ca vrei sa stii de biologie, in clasa a 9-a faci biologie celulara si genetica[e foarte frumoasa]. Ca si teze dai la mate si romana si 2 la alegere dintre biologie, fizica si chimie. Chimia de a 9-a e foarte usoara, iar cea de-a 10-a e materie complet noua[chimie organica]. E un profil echilibrat, unde faci toate materiile, ceea ce e de apreciat. Nu iti fa griji, si nu invata de inainte! Invata in clasa, cu profesorul.
Buna! La un liceu de profil stiinte ale naturii se face multa fizica, chimie, biologie, mai putin si celelalte materii. Nu este greu, chiar deloc. Daca inveti o sa vezi si tu ca nu este asa.
Buna! si eu am terminat tot stiinte ale naturii si nu mi s-a parut ca e prea greu(acceptabil), nu mai tin minte lectii dar in clasa a 9-a la bio o sa faci despre plante, a 10 nu mai tin minte despre ce se face, in clasa a 11-a se face anatomia omului(in detaliu), iar in clasa a 12-a se face genetica (nu te speria nu e atat de greu daca iti place) la chimie in clasa a 9-a se face chimie anorganica, iar dupa chimie organica, la fizica nu mai tin minte (nu prea mi-a placut), oricum nu e asa greu profilul chiar daca este real:d