| JustAndreeea a întrebat:

Hei TPU :*, am venit și eu cu o problema la voi... Deci eu iubesc un băiat mai mare ca mine cu 5 ani și știu ca este reciproc, problema este ca el nu vrea sa fim împreună din cauza diferenței de vârstă, însă asta nu ne-a împiedicat sa avem câteva aventuri. Eu cred ca pur și simplu nu vrea ceva serios cu mine altfel nu inteleg de ce nu ar vrea sa fim împreună atâta timp cât susține ca tine la mine și mă iubește. El face parte din anturajul meu și ne vedem aproape in fiecare zi + ca avem mulți prieteni în comun. Și de fiecare data când eu încerc sa vorbesc serios cu el despre asta mă îndepărtează un timp apoi se preface ca nu am fi vorbit despre asta niciodată. Ce mă sfătuiți sa fac? Sa renunț la el sau sa continui sa îl las sa mă rănească? Funda celui mai bun sfat. ♥♥.

Răspuns Câştigător
| Me01 a răspuns:

Buna
Ar fi timpul sa renunți la el, iubire cu forța nu se poate, poate el nu e pregătit de o relație serioasa, dar se pare ca te poate avea cand vrea el ceea ce este cea mai mare greșeală a ta. E timpul sa fi indiferenta si caută-ti altul. De ce i-l lași sa te rănească, cand sunt mulți alți băieții care chiar și-au dori o relație serioasa.
Sper sa alegi ce e mai bine pentru tine, eu am spus doar parerea mea.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai uitat sa zici si ce varsta aveti

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

La pariu ca ea are 16 si el 21 sau pe langa

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil lui ii este frica de parnaie

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Si bine ar face, daca nu cauta una de varsta lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred si eu ca nu vrea ceva serios. tu esti doar pentru aventuri.