| Pe_Viata_Anonim_1994 a întrebat:

Hei Tpu.Anul trecut am ramas corigenta la matematica din cauza prostiilor pe care le-am facut.Pe scurt, eram chemata la director in fiecare ora de mate.Mereu se nimerea asa.Acum m-am maturizat si stiu ce vreau sa fac cu viata mea si stiu ca trebuie sa invat, dar mama mea tot sta pe capul meu. Zice la fiecare 5 min sa ma apuc de invatat.Deja nu o mai suport.M-am apucat sa invat la bio azi dimineata, dar ea a zis ca ma lasa 5 min apoi sa invat la mate.Din cauza ei nici nu am cum sa invat.Nici macar camera mea nu am din cauza fratelui meu care la 25 de ani inca locuieste cu noi.Nu am liniste deloc.Ce sa fac? ( Apropo, daca stiti carti gen cu diferite situatii prin care toti trecem si cum cineva incearca sa le rezolve sau carti din care sa invat ceva sa mi le spuneti.)

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Si_Daniela_Florin_1978 a răspuns:

Incearca sa ai o discutie serioasa si linistita cu mama ta in care-i explici ca te-ai schimbat si maturizat si ca acum chiar vrei sa inveti. Poti sa te duci si la biblioteca sa citesti. Acolo ai si carti de psihologie pentru copii/adolescenti, dar si liniste.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mutate in chirie cu camera ta sa ai libertate de invatat sau la manastire te faci calugarita. Biblioteca e alt loc bun

| Pe_Viata_Anonim_1994 explică (pentru mgtow):

Sunt minora

| mgtow a răspuns (pentru Pe_Viata_Anonim_1994):

E gratuita intrarea la biblioteca

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu incepi invatatul cu matematica?
In felul asta, maica-ta nu-ti mai spune nimic si tu esti sigura ca scapide corijenta.

| T0T a răspuns:

Dar nu știu mă ce e așa greu să înveți, mie nu îmi lua mai mult de câteva ore pe săptămână și asta ca să am note destul de ok, nu ca să mă lupt pentru corigență. Poate nu e școala de tine.

| Pe_Viata_Anonim_1994 explică:

Pentru toata lumea care imi zice de biblioteca.
Pana ajung eu acolo se termina ziua, plus ca mie nu imi convine sa am duc in fiecare zi acolo.Nu imi place sa ies afara.