Nu trebuie decat sa stii ca ai un vis si trebuie sa faci totul pentru a se realiza. Succes!
Este o meserie foarte frumoasa, cel mai bun sfat care ti-l pot da este sa vorbesti cu cineva in persoana si nu pe internet, fa-ti o programare la un cabinet si pur si simplui vorbesti despre asta sunt sigur ca va fi incantat sa te ajute cu privire la job-ul tau de viitor. Sper ca ti-am fost de folos. O seara buna!
Ti-am raspuns la cealalta intrebare cu cateva idei. Daca pot sa te ajut cu niste informatii in plus sau cu altceva, imi poti scrie un mesaj privat si vorbim.
Bravo. Ai un viitor interesant. Daca asta iti doresti sa faci in viata ta, nimeni nu te opreste. Psihologia ii destul de grea. Is in a 10 si facem psihologie, iar cand ne zice profesoara ceva ne uitam ca la tavan ca nu intelegem nimic. Poti merge la Cluj. Am tot auzit ca is profesori buni, dar trebuie sa pui si tu osul la munca, adica sa inveti. Nu stiu cat se castiga din Psihologie, dar daca ai norocul sa ajungi ceva mare, poate vei castiga mult. Faci cum vrei, dupa cum se vede s-ar putea sa ai un viitor foarte minunat in fata. Cel mai bine ar fi sa vorbesti si cu un psiholog. Bafta mai departe.
Eu crd ca daca te gandesti sa devi Psiholog trebuie sa faci facultatea si nu este asa usor cum pare in meseria asta trebuie sa te pui tu an locul colilului si sa iti dai seama ce a patit. sper ca te-am ajutat