Eşti o copilă fără minte. Mai bine te întorci în clasa I şi înveţi să scrii corect româneşte. Până şi pisica mea e mai deşteaptă decât tine. Toţi vă faceţi griji legate de faptul că nu sunteţi populari, când abia reuşiţi să legaţi două propoziţii simple într-o frază. Pune mâna pe carte şi lasă popularitatea. Dacă aş fi în locul elevilor de la şcoala ta, şi eu te-aş trata cu fundul.
Sincera sa fiu, nu inteleg de ce vrei sa fii mai populara. In zilele noastre, adolescentii [ cei mai multi dintre ei ] isi fac tatuaje in cele mai neasteptate zone de pe corp, asculta manele [ in care versurile constau doar in laudare absoluta ce tine de bani, avere, femei sau bautura ]si isi pun percing-uri pe mai stii unde... Eu te sfatuiesc sa ramai asa cum esti. Daca ai prietenii tai cu care ai multe in comun si te intelegi foarte bine, totul e in regula si nu trebuie sa fii in top.
Ba trebuie sa fiu in top pentru ca scola mea e rea si daca nu esti macar putin popular esti de tot rasul si nu vreau asta
Daca asta crezi tu... Fa ce vrei...
Pai incepi si invata foarte bine fi mereu inaintea altora imbraca-te cu haine noi si nu purta aceleasi haine de 2-3 ori pe saptamana parul si accesorile conteaza si ele incearca sa porti banderole funtite cercei dar nici sa exagerezi cu ele ...incerca sa intri ca voluntar la evenimente si sa origanizezi evenimente. Dar cel mai important este sa gasesti stilul tau nu te schimba pentru alti si invata bine daca inveti bine multi te vr respecta