anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU sad

As vrea putin ajutor, de 3 zile plang in continuu, chiar daca nu ma gandesc la ceva ce m-ar putea supara, orice activitate as face la un moment dat plang fara motiv.
Prima data s-a intamplat la o ora de sport si am incercat intr-un fel sa maschez asta pentru a evita batjocura sau sarcasmul unora.

Ce pot face sa-mi rezolv problema? Ce cauza ar putea avea? Ma simt execrabil.
Funda.

3 răspunsuri:
| Peridava a răspuns:

Mergi la un psiholog. El poate gasi cauza si sa te ajute sa depasesti problema.

| StefaniaIoana18 a răspuns:

Trebuie să te controlezi. Controlul vine din interior. Trebuie să te gândești ca viață este frumoasă și ca nu are rost să plângem efectiv degeaba. E ceva in interiorul tău care te rănește ceva care te.a rănit cândva. Și fără să îți dai seama îți vine să plângi. Vorbește cu cineva despre asta care te poate ajuta. Nu uita niciodată nu strica să spui ce ai pe suflet cuiva cărei îi pasa. Încearcă să vezi ce se întâmplă cu tine. Fi tare nu mai fi o plângăcioasă. Știi ca poți să te abti. Mergi și la un psiholog ai nevoie.

| Divy a răspuns:

Chiar fără motiv nu cred e ceva fie din mediu fie din trecut care te face să te simţi astfel.
Înţeleg că eşti o persoană emotivă şi eşti afectată de părerea celorlalţi.
Problema doar tu o şti şi "rezolvarea vine odată cu timpul" Asta e ce mi s-a spus şi asta îţi spun şi eu
Nu te teme totul va fi bine :*