| Brandan a întrebat:

As vrea sa incep o viata noua.Sa nu mai injur sa imi schimb vocabularul sa vorbesc frumos cu ceilalti, sa fiu prietenos sa fiu calm si bun.As dori raspunsuri asa: 1)planifica-ti o data pe care sa incepi viata noua, 2). si dupa ce faceti asta sa imi mai dati niste sfaturi ...va multumesc. Dau funda la cele mai bune raspunsuri. Daca sunt luncgi si bunebig grin

Răspuns Câştigător
| LittleRose a răspuns:

In primul rand este un lucru foarte bun ca vrei sa te schimbi :*. Deci sa vedem...imprieteneste-te si cu ceilalti care sunt putin exclusi din anturajul tau sau din clasa ta.Vei gasi in grupul ala niste persoane de la care vei avea foarte multe de invatat cu siguranta.Calmitatea este o chestie relativa.Respira adanc atunci cand te enervezi.Controlul este cheia succesului.De maine ai putea fi altul.O persoana mereu cu zambetul pe buze, in preajma careia oricine sa se simta bine indiferent pe ce treapta sta pe ierarhia sociala.Sa nu faci astfel de discriminari.In scoala generala copiii sunt impartiti intre populari si nepopulari. Daca vei cunoaste persoane din ambele grupuri o sa poti pune pe balanta felul fiecaruia de a fi si vei sti ce e mai bine pentru tine.In concluzie este nevoie de control pentru ca vointa ai.Mult succes si nu uita! Zambeste si o sa fi deschis ca o carte! :*

7 răspunsuri:
| adyth a răspuns:

Nu poti sa planifici totul, pentru ca nu esti robot ca sa incepi la data de " " si sa termini la data de " ".
Ia'ti un elastic de bani si poarta'l la mana...pentru fiecare injuratura trage'ti una cu el... ca in desene tongue
Glumesc. Redu injuraturile in timp, cauta'ti alte modalitati de'ati exprima furia happy de exemplu sarcasmul... sau sfidarea prin glume.
Doar tu poti sa controlezi si sa eviti astfel de comportament, ia'o usor si cu determinare. Daca vrei sa nu mai folosesti cuvinte vulgare, nu le mai folosi pur si simplu. La mine a mers happy...la fel si cu scrisul cu prescurtari. Urasc sa vad scris prescurtat...prosteste. Nu am vrut sa mai scriu asa, si nu am mai scris. tongue

| Mady5Stars a răspuns:

Asteapta pana in viata viitoare vezi poate esti mai bun... daca nu ghinion ramai mic si rau

| monibarbi10 a răspuns:

Pai poti incepe de cand vrei tu eu ti-as sugera sa incepi de la 15aprilie.
Dar pan atunci sa incepi sa nu mai vorbesti urat in primul rand.
In al doilea rand poti incepe sa ajuti oamenii din orice motiv.
Sa fi amabil.
Sa fi onest.
Sincer.
Si in ultimul rand sa iti ndrepti vocabularul.

| Radu18 a răspuns:

Poi frate ca sa numai injuri si ca sa ai un vocabular frumos trebuie sa te stapanestiwinking daca reusesti sa te stapanesti adica sa te abtii sa injuri o sa ai un vocabular frumos, devina este si anturajulwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu zic sa.ti planifici o data. straight face Ia un calendar si experimenteaza.ti planul. Adauga in calendar de fiecare data cand injuri. o bila neagra. Pe calendar ar fi bine ca bilele negre sa fie din ce in ce mai putine [ cu timpul, evident! ] nu te dezvata deodata, ca nu o sa iti iasa.

Dupa, poti alege o data pe care sa scrii cu mandrie. " azi am reusit sa duc la bun sfarsit ce mi.am propus "

succes! ceau :* (:

| Brandan explică:

Mi-am ales data 1 august