| Lariiiiiiii a întrebat:

Hei TPU.
As vrea sa invat sa inot, am incercat sa inot dar nu prea ma pot tine la suprafata.
Imi puteti da niste sfaturi?(nu genbig grinu-te la niste lectii de inot).
Dau fundita la cel care dacele mai bune sfaturi si cei mai buni pasi.

7 răspunsuri:
| Lariiiiiiii explică:

Da cele*

| pietrean a răspuns:

Fiind la scoala, inseamna ca nu esti chiar mare.Acum este momentul cel mai bun, ca sa... faci cursuri de inot! Se invata mult mai repede.
Se pot da multe sfaturi, dar ca sa-ti spuna cineva exact ce sa faci, in cateva cuvinte, mai greu.Si iti spune asta cineva,care la o varsta inaintata,face aceste cursuri,dupa ce a fost de nenumarate ori la mare(unde se spune ca se invata mai usor) si nu am invatat nici sa ma tin la suprafata.
Asa ca,in functie de buget,poti face aceste cursuri,unde te poti si relaxa,poti cunoaste oameni noi,unde socializezi.
Eu, ma mai uit pe youtube, unde poti vedea si tu unele cursuri pentru incepatorii intr-ale inotului.Te ajuta cat de cat, dar daca nu esti in apa sa pui in practica, degeaba.Eu(ca la varsta mea se prinde mai greu!), dupa 15 lectii, pot sa inot pe spate foarte bine. Fara indrumarile unui antrenor, daca mai ai si frica de apa, cam slabe sanse.
Acum, tu faci cum crezi!

| bbu2eugen a răspuns:

Relaxeaza te in apa nu te stresa si agita ca asa ajungi la fund. Relaxeaza ti muschi si incearca sa dai usor si incet la inceput din picioare dupa acelereaza mai tare dar nici sa iasa apa din bazin folosestete si de maini si nu te gandi ca gata ma inec.

Răspuns utilizator avertizat