| Alexutza1712 a întrebat:

Hei, TPU! As vrea sa ma ajutati cu o problema de prietenie. Eu sunt o persoana sociabila si am multi prieteni, dar dintre toti mi-a atras atentia o fata, pe care o consider prietena mea cea mai buna, dar nu sunt sigura ca e asa. Desi am fost colege de gradinita si in clasele primare, am iesit mereu afara si ne-am distrat impreuna, insa, atunci cand ies de exemplu cu alt cineva imi face mare tam-tam, si bla bla bla ca eu ii sunt EI cea mai buna prietena...

Am cunoscut acum doua saptamani o fata, cu un an mai mare ca mine. Mergem impreuna in parc (uneori), ne intalnim impreuna la biserica, in excursii sau alte chestii. Cu "prietena mea cea mai buna" nu prea pot merge la biserica, (ea fiind nu stiu... Mai altfel decat mine...). Fata aceasta, e mai cuminte ca prietena mea, mai secretuasa si pot avea incredere in ea. In schimb, in prietena mea nu cred ca pot avea mare incredere, ea avand o sora geamana, care dupa mine e cam barfitoare, si ma tem sa nu fie asa si ea.

Ce sa fac? Renunt la o persoana cunoscuta din totdeauna, sa stau cu cineva cu care pot vorbi orice, chiar daca o stiu doar de o luna?

Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Mi se pare o tampenie sa faci un clasament al prietenilor tai. Pur si simplu e inutil si nu face bine nimanui. Nu oricine poate tine un secret. Dezvaluie-ti secretele doar persoanelor pe care le crezi in stare sa le tina. Nu trebuie sa renunti la nimeni. Ele tin la tine amandoua din moment ce le place sa isi petreaca timpul impreuna cu tine.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Eu zic sa ramai prietena cu amandoua dar in moduri diferite. Cu cea mai "petrecareata" iesi doar si distrati-va iar celalailte spune-i si unele din secretele tale. Sau ati putea deveni o gasca si iesii toate 3.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu trebuie să renunți la nimeni.