| lorenna_6130 a întrebat:

Hei TPU.sad as vrea sa ma ajutati.sunt ca un baiat d 2 saptamana.si el se cam da la prietena mea cea mai buna de fata cu mine.si inainte sa seta ca mine ii placea d alta prietena buna d a mea.si ma ales p mine. dar in acelasi timp ii cam place d toate 3.ma gandeam ca daca eu sunt ca el vreau sa ne batem joc d el.si km as putea.plzzz niste safturi dau funda!:*:*:*:X

7 răspunsuri:
| yrynica a răspuns:

Nu prea inteleg ce ai scris tu acolo dar ai putea sa-l faci gelos, sau sa gasesti pe cineva mai bun si loial. Rescrie intrebarea si mai vad eu.

| xChocolateRoxiiixD a răspuns:

Eu zic sa ii zici asa..."Nu ca as fi geloasa(ca sa nu vada ca te-a afectat)trebuie sa ma desprat de tine pentru ca am vazut ca iti plac alte fete asa ca du-te la ele.O sa vada si ele Jumatatea plina a paharului" Asa ca acest mesaj o sa il afecteze un pic mai mult asa ca si eu am trecut prin asa ceva i-a placut o fata si fata aia nu i-a placut de el...asa ca a scapat si de mine si de ea.
Fundita te rogbatting eyelashes

| ChristtineA a răspuns:

Păi din moment ce lui îi place de ele eu cred ca el s.a combinat cu tine doar sa ajunga cat mai aproape de elelaughing
Si puteti sa va bateti joc de el :
Spenteii toate ca "vreti sa fiti cu el" ca fara sa "stie niciuna" happy
Impartitiva fiecare in 3 locuri si vorbiti cu el fiecare sa se intalneasca in "secret" cu voi happy
Punetil sa va care in brate laughing
Sa va cumpere diferite chestii
thinking
Atat=]
baftă :*!
Fundă:X?

| Gabytzuu001 a răspuns:

Il lasi tu, il ia prietena ta, seara ii da papucii ea, il ia cealalta prietena a 2-a zi, seara ii da si ea papucii si tot asa. Radeti de el. happy
Dupa cum ai spus. sta cu tine pentru a se apropia de elehappy

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Ai putea sa te dai la prietenii lui,intreaba-l ce mai face cel mai bun prieten al lui, ia-l la misto, fa aceleasi lucruri care iti face si el.

| lorenna_6130 explică:

Pai eu as vrea sa imi bat singura joc de el.nu vreau sa se bage si celelalte fete pe el.tot eu vreau sa fiu aia care sa am joc putin ca el daca a ales ca mine vreau sa vada ca nu sunt asa usor de pacalit. vroiam doar niste sfaturi cum sa ma joc cu el.cum sa imi bat joc de el niste idei plzzzz

| allyssa a răspuns:

Pai fa si tu ce face el:flirteaza si tu cu prietenii lui(2 baieti care par asa mai disponibili); sau fa-l cumva sa creada ca mai ai pe altcineva in afara de el, il ignori putin si apoi ii spui ca nu mai vrei sa fii cu el... happy