| fman27 a întrebat:

As vrea sa-mi sperii foarte tare iubita printr-un sms, care sa aiba un final in care sa-si dea seama faptul ca a fost o gluma; daca aveti sugestii va rog frumos sa postati. Va multumesc!

5 răspunsuri:
| xXxRadu a răspuns:

Ai putea sa ii spui ca ai suferit un accident de masina in timp ce mergeai pe drum catre ea cu un ursulet si un trandafir si ca acum esti de urgenta la spital constient dar cu putine sanse de a-ti mai reveni complet si in final ii poti spune sa vina sa te viziteze cat mai curand la spitalul 9 (de nebuni) laughing

| 愛日本 a răspuns:

Sunt la spital! Nu te speria! Mi-au gasit ceva la inima. Dar fii fara grija, operatia n-a reusit. Nu mi te-au putut scoate din inima mea.

ti vreau s a iti spun ceva dar sper sa nu te superi pe mine. Sti sincer de la tine nu m-as fi asteptat... m'ai dezamagit. nu m-as fi asteptat sa spui la toata lumea ca mos craciun nu exista

| Latinmoon a răspuns:

Spune-i ca te-a invitat cea mai buna prietena a ei acasa la ea sa luati cina laughing ca se simtea prea singura si tu n-ai putut sa-o refuzi! rolling on the floor

| XxBogdanxX13 a răspuns:

Salut iubi ce faci? Am sa iti spun ceva foarte important, am HIV. Nu am avut curaj sa iti spun dar sper sa nu te afecteze. Mai e ceva, in timp ce eram pe strada am vazut o femeie ( intelegi tu... nu pot sa zic ) imbracata sumar si m-am dus in tufis cu ea si m-a prins un politist si m-au dus la politie. Nu am sa vin la tine zilele astea. Te pup si vreau sa iti mai spun ceva... team pacalit.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Cum ai putut sa imi faci asta? Nu te credeam in stare de asa ceva! Aveam incredere in tine! De ce mi-ai mancat Nutella?!

La ultima propozitie gasesti tu cel mai potrivit lucru de spuswinking.