Daca as fi in locul tau, i-as da jet instant. N-as lasa-o sa aiba atata putere asupra mea. Sa vomiti de suparare e ceva.
M-as debarasa de o persoana cu care simt ca nu mai am nicio legatura. Indiferent de trecutul pe care-l avem. N-as tine-o langa mine ca sa nu fiu singur, sau ca sa am pe cineva caruia sa-i spun "prieten". Cu atat mai mult daca minte cu astfel de lucruri ca sa ma faca sa ma simt prost.
Nu-ti zic sa faci asta, e doar o parere.
E logic ca nu si-a taiat venele. Astea sunt texte de copil de 12 ani. E geloasa si se simte inlocuita, vorbeste cu ea
In primul rand trebuie sa intelegi ca fiecare este raspunzator pentru ce face cu viata lui. Nu poti sa dai vina pe cineva pentru alegerile tale. Daca ea isi taia si capul, e problema ei, alegerea ei nu a ta. Nu esti tu mama ranitilor sa te consumi pentru alegerile proaste ale altora. Nu esti obligata sa ramai prietena cu o persoana cu care nu esti compatibila. Ea te-a santajat emotional, si evident a mintit si i-a mers foarte bine cu santajul. Nu te simti tu ca un gunoi pentru ca ea nu e in stare sa depaseasca un moment din viata ei. Nu vreau sa imi imaginez cum reactionati amandoua intr-o relatie de dragoste daca intr-una de prietenie actionati asa. Gandeste logic si la rece, nu te mai lasa manipulata in felul asta! Trebuie sa inveti sa ai mai mult control asupra mintii tale, pentru a nu ajunge altii sa ti-o controleze. Bafta!