In primul rand cand incepi sa vorbesti cu un baiat iti faci prea multe sperante dupa parerea mea. si pui prea mult suflet, incearca sa nu te mai implici asa de mult de la inceput decat daca vezi ca baiatului respectiv ii pasa de tine, nu-ti mai face atatea griji, mai ai destul timp sa-ti gasesti pe cineva potrivit, nu ai ramas fata batrana stai linistita :* incearca sa iesi mai des sa te distrezi ca sa mai uiti de gandul asta care te intristeaza, baietii nu prea se dau in vant dupa fete triste si care nu au incredere in ele, te pup:*
Multumesc mult de sfat :* ma ajuta ce sa spun o sa incerc sa fac tot posibilul sa scap D ideea asta
Mai Țancule tu de unde sa ma placi ca nici macar nu ma cunosti trebuie sa mai cresti mama draga nu am ce face cu tine esti prea "mare" pentru mine ) oricum multumesc :*
Si Vanqu sau cum se scrie ca habar nu am observ ca iti place tare mult caterinca ) ma rog prietenul meu virtual )
Te plac eu am 13 ani daca o sa fi iubita mea o sa iti fac toate poftele is si eu frumos