| lalalalalalalalalalalaaa a întrebat:

As vrea sa va pun o intrebare...
A incercat cineva dieta personalizata?
http://dietapersonala.com
Da rezultate, merita sa o incerc?
Si inca ceva... daca am 14 ani, pot lua pastilele SuperSlim?

3 răspunsuri:
| LucKy_6512 a răspuns:

Dieta peronalizata: nu o sa te ajute sa slabesti mai mult de 50 de gramelaughing
Supercacatu: nicio pastile de pe piata nu te va ajuta sa slabesti vor decat bani de la pers disperate sa slabeasca...

tata e antrenor fitness si de cate ori aude de cura si pastile isi da isngur cu pumnii in cap...nu face greseala asta uite fa asa: dimineata un aperitiv la pranz o supa si seara ceva usor de recomandat un peste deoarece n-are grasimi si e f sanatos iar in fiecare zii exercitii :
Dimineata:alergare usoara(pana cand simti ca esti f obosita nu la primul semn de oboseala sau cand ai transpirat gata recomandabil 1km) si 20-30 de abdomene astea pe burta goala iar seara inainte de culcare ink 20-30 abdomene si ink ceva:masa de seara sa fie cu 3-4 ore inainte de culcare.

| LucKy_6512 a răspuns:

Tata e antrenor fitness si de cate ori aude de cura sau pastile isi da singur cu pumnii in cap...nu face greseala asta uite fa asa: dimineata un aperitiv la pranz o supa si seara ceva usor de recomandat un peste deoarece n-are grasimi si e f sanatos iar in fiecare zii exercitii :
Dimineata:alergare usoara(pana cand simti ca esti f obosita nu la primul semn de oboseala sau cand ai transpirat gata recomandabil 1km) si 20-30 de abdomene astea pe burta goala iar seara inainte de culcare ink 20-30 abdomene si ink ceva:masa de seara sa fie cu 3-4 ore inainte de culcare.

Dar sa nu te astepti la rezultate in 2-3 zile lol daca urmezi ce tiam propus eu si daca faci mai multe exercitii decat ti-am zis(acela e minimul) iar daca vrei sa slabesti serios ar trebui a faci aceste ex 1-2 ore p ziwinking vei slabi 2-5 kg pe luna depinde de corpul fiekruia...si ink ceva:fara zahar dulciuri si alte minuni iar daca crezi ca 5kg p luna e putin intraba un doctorlaughing e maximul