Sincer cred că subconștientul tău lucrează mult. Ți-aș recomanda un dicționar de vise, dar cred că ai și o oarecare temere la ora de a-ți cunoaște părinți biologici. Probabil sunt doar niște oameni săraci ce nu te-au putut crește și de aia te-au dat în adopție. Totuși faptul că ai visat asta demonstrează că tu ai aceste temeri, eu zic că ar trebui să consulți totuși un psicolog care să te pregătească pentru momentul când îi vei cunoaște și să nu ai o reacție respingere sau eventual de ură.
Să ai o zi frumoasă.
In primul rand visele nu au o semnificatie in viata reala dar au o legatura. In sensul ca ce visam nu se va intampla in realitate, poti fi maxim coincidente, dar visam ce avem noi prin subconstient. Deci ai grija cum incerci sa interpretezi visele.
Mai exact daca tu visezi ca vei fi lovita de masina e clar ca nu se va intampla asta. Deci asta nu inseamna ca parintii tai reali sunt alcoolici sau cum ai mai visat tu.
Este foarte posibil ca tu sa fii foarte afectata ca esti adoptata si poate ai un sentiment de ura fata de parintii tai adevarati si ti-i imaginezi intr-un mod naspa. Poate te gandesti ca te-au parasit intentionat sau chestii d-astea.
Oricum, sa stii ca nu esti singura persoana in situatia asta. Sunt enorm de multe cazuri. Eu spre exemplu am vreo 10 colegi de la casa de copii.
Nu te gandi la chestii de genul " De ce mi se intampla mie asta? ". Nu ti se intampla pentru ca soarta are ceva cu tine. Ba mai mult decat atat, eu cred ca Dumnezeu chiar te iubeste. Pentru ca majoritatea persoanelor fara parinti nu ajung sa fie adoptati. Sunt o gramada de oameni in strada.
Candva vei avea tu un copil si sunt sigur ca il vei iubi foarte mult Numai sa ai grija sa nu il faci prea devreme. Trebuie sa fii pregatita pentru asta Si nici prea tarziu sa nu il faci.
Cat despre prezent, eu cred ca ar trebui sa ai mai multa grija de tine, sa fii fericita