Buna julypisicuta ai talent la rime si te apreciez.
Daca ai voce buna poti sa faci si melodie daca nu ramai doar la poezie.
Cel mai important lucru este ca iti exprimi sentimentele si nu le suprimi, odata spuse se vor vindeca.
Zi excelenta sa ai!
Mersi,dar aici e problema, eu nu prea am voce.
Transforma problema asta intr-o provocare!
Devine interesant!
O poezie ca o injuratura.
Sau o injuratura in versuri.
Mai bine dormeai.
Si tu mai bine nu comentai!
Ai cerut parearea. Ti-am dat-o.
Ce vrei sa fac daca nu imi place personal faptul ca ai o criza in versuri?
Vrei sa te mint ca ceilalti si sa iti spun ce bine ai pus-o in strofe?
Puteai sa mi-o zici frumos, nu asa"mai bine dormeai".Mai bine imi ziceai nu ai talent si gata.
Daca te uiti bine, o sa vezi ca ti-am raspuns frumos si in conformitate cu afirmatiile tale ca ai stat pana dimineata treaza. Deci partea cu mai bine dormeai, nu era un repros. Ci poate o constatare.
In plus cine sunt eu sa iti spun ca nu ai talent? Nu te cunosc personal si nu pot face aceste afirmatii. Poate ai talent, dar cu siguranta nu s-a manifestat de data aasta.
Iti faci tie un rau in felul aasta. Poate, in loc sa faci o poezie lunga, scriai pe o foaie de ce ai ajuns in situatia asta, unde ai gresit si ce sa faci data viitoare sa nu mai cazi in problema asta. Daca ti se pare exemplificativ gandeste-te la emisiunea "aircrash investigations". Analizeaza-te pe tine pana la cele mai mici amanunte, fa-ti o serie de recomandari reale care sa te faca sa nu mai ajungi in aceasta situatie si traieste-ti viata fericita.
Cu siguranta pe nimeni nu a ajutat timpul pierdut de tine sa iti treci amarul pe hartie.
Cum se spune, scrie nereusitele in nisip, si succesul in piatra.
Ce-i cu maneaua asta de proasta calitate?! Asculta ceva rap de calitate, uita-te la Battle Rap-uri...Rap-ul e o arta.Nu mai posta asa ceva pana nu te documentezi!
Mda,trebuia sa apara si un hater pe aici.
Mersi,o sa ma gandesc cum sa-l modific.
Deci bravo e foarte bine,dar parerea mea e ca trebuie sa lucrezi putin sa schimbi versurile:,,Cand prima data ti-am scris cuvintele pe foaie,, :,,Da, un fost capitol din a mea viata,, :,,Tu nu ai stiut ce pierzi
Si mare smecher te pretinzi,,...Iar in versurile astea e as inlocui asa : vers,, Si sa-ti distruga si tie inima,, inlocuire,, Sa-ti distruga inima,, : vers,, Esti un prost, ramai un prost si pentru mine esti un nimic,, inlocuire,, Esti un prost, vei ramane un nimic,, Eu asa cred ca ar trebui modificat sau lucrata la ea sa fie nu numai suferinta in poezie ci si un pic de durere caci daca acela cu care ai fost va asculta melodia sa simta si el un pic NU?
Daca e prima ta incercare de a compune ceva e reusita. Dar trebuie sa mai lucrezi la ea (ceva la versuri), pentru ca daca tu ai vrut sa scrii ceva ce sa exprime tristete, durere, in unele locuri pare ca este vorba de ironie, ceea ce nu este prea potrivit cu textul general.
Oricum mi-a placut si astfel de momente de inspiratie vin nu prea des. De exemplu eu am asteptat vreo doua saptamani (cand am dat intr-o stare de nervi) pana sa pot compune ceva ok.
Deci bafta in continuare si poate gasesti pe cineva care ca iti faca partea instrumentala.
eu mi-am pus pe foaie sentimentele si mai ales furia
Inteleg... Oricum cred ca ar trebui sa mai continui, adica sa mai scrii si alte poezii, pentru ca ai putea sa faci ceva super cool. Daca te intereseaza poezia putem tine legatura, daca vrei.
Bafta!
Ok,ce zici daca imi dai si mie contul tau de fb? sau vrei sa ti-l dau eu pe-al meu.
Nu am fbk (stiu, suna ciudat), dar iti dau mess-ul meu
anastasiabejenar@yahoo.com
Ok