| MyTedyBear a întrebat:

Astazi,diriginta mea a facut un "top" al celor mai frumoase fete.
Si desigur eu cu inca o fata am fost ultimele sad
Eu am o parere buna despre mine si nu cred ca sunt asa de urata...
Mi-a mai fost zis asta dar eu nu am bagat in seama, am avut incredere in mine mereu insa cum tot mai multi cotinua sa imi spuna ca sunt urata imi pierd increderea... sad
Ce credeti ca ar trebui sa fac?
Sa mai am incredere in mine? Azi am plans cum am ajuns acasa fiindca eu nu cred asta despre mine dar incep sa imi pierd increderea in mine...
Nu vreau sa va omor cu toate dramele mele...
Dar daca vreti va dau in privat facebook-ul meu si voi astepta o parere.
Multumesc! :3

12 răspunsuri:
| Vans a răspuns:

Ai o dirigintă care scoate la iveală faptul că e o idioată dacă face topuri din astea.Frumuseţea oricum depinde de privitor, deci bagă-ţi ceva în topul ei irelevant de câcat.

| HellGirl666 a răspuns:

☮ Bună. În primul rând, ceea ce a făcut diriginta ta e total lipsit de profesionalism și nu ar trebui să iei în seamă asta. Dacă tu te vezi frumoasă, care e problema? Nu mai băga în seamă ce spun toți frustrații.

| MyTedyBear explică (pentru HellGirl666):

Https://www.facebook.com/....../photo.php
Asta sunt eu...
vreo parere?
Trimite-mi o cerere

| dorin1990 a răspuns:

In primul rand diriginta ta a facut o alegere nepotrivita.cum sa faci un astfel de top public? e clar ca cele din urma listei se simt nasol dupa un astfel de clasament iar in al doilea rand asta e parerea dirigintei nu a tuturor, cine iti zice ca esti urata e invidios/invidioasa pe tine! poti sa-mi trimit fb tau sa te si vad.

| MyTedyBear explică (pentru dorin1990):

Accepta-mi cerea de prietenie pe TPU si o sa iti dau un mesaj cu link-ul in privat

| MyTedyBear explică (pentru dorin1990):

Ai mai jos intr-un raspuns de-al meu link-ul

| dorin1990 a răspuns (pentru MyTedyBear):

Nu pot sa vad nu ma lasa cauta-ma tu Leșe Dorin Ioan pe fb.ti-am acceptat cererea si pe TPU dar degeaba

| 123456789qwertuiop a răspuns:

Diriginta voastra nu s-a gandit bine.Nu frumusetea conteza, desi poate esti frumoasa.Ma rog chestia e ca cum poate face asa ceva.Mai bine sa va invete despre semnele de circulatie un exemplu

| Yahweh a răspuns:

Daca o tampita a facut un top idiot, asta nu inseamna ca trebuie sa te afecteze...

| KiGtOgT a răspuns:

Ce diriga jegoasa aveti sad Ce e treaba ei sa faca asa ceva?! Stai tu linistita si ai incredere in tine ca de multe ori se intampla ca copiii care nu arata chiar foarte bine cand sunt mici sa fie niste frumuseti la maturitate. Si nu frumusetea e totul, conteaza si alte calitati. Inca o data zic: femeia asta e jegoasa rau

| stefano200 a răspuns:

Draga mea in topul dirigintilor pe locurile fruntase stau doar cei sau cele care cotizeaza la greu toti oamenii sunt frumosi insa cei mai frumosi sunt cei care au incredere intr-insii pup

| Popa_Cosmina_1992 a răspuns:

Nu te lasa intimidata de profesori.Fii naturala.Si ca sa ti se m-ai descreteaisca fruntea intra pe link-ul asta: http://www.youtube.com/......ttp?/watch