Daca tine la tine si te iubeste cu adevarat nu te-ar lasa pentru nimic in lumea asta si cu siguranta nu ti-ar fi sef. Asta nu e iubire cand iti interzice cineva ceva! Iubirea inseamna libertate suprema. Cand am citit ca te-a lasat doar fiindca mama ta nu il agreaza am ramas masca... Cum sa iubiesti pe cineva din tot sufletul si sa-l parasesti doar pentru faptul ca mama persoanei iubite nu prea te agreaza?! E absurd. Iubirea adevarata nu e invinsa niciodata de nimic. Asculta-ma, tu meriti un baiat care sa te iubeasca in fiecare secunda, meriti un baiat care sa ii pese de tine si sa se asigure tot timpul ca esti fericita si cel mai important MERITI pe cineva care sa nu fie seful tau! Cand iubesti pe cineva nu ii faci reguli, asta ar trebui sa fie clar. In concluzie, draga mea, meriti pe cineva mult mai bun si mai adevarat decat falsitatea aia de baiat.
În mod normal n-ar trebui să-l mai iubeşti, judecând după ceea ce se întâmplă. E ca şi cum ai înota contra apei şi te miri de ce e greu. Sfatul? Simplu, să realizezi că "înoţi" greşit, să te opreşti şi să te îndrepţi în sensul bun.
Fata nu are nici o vina. El e cel care nu e serios. Meriți mai mult respect. Nu te lasa copleșită de situate și învinge răul prin bine.
Andrei67y5 întreabă: