| Reven a întrebat:

..Ati facut vreodata farse la telefon? Mesaje de genul."Sunt insarcinata!".ce raspuns ati primit?laughing

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Bunalaughing
Pai eu am 3000 minute in retealaughing)

Si de obicei mereu imi mai raman.
Sun la numere formate la nimereala si ii intreb diferite chestiilaughing)
Daca i sun ziua, ii sun si vorbesc serios, spunandu-le ca sunt de la curier rapid si comanda lor a ajuns si chestii de genurolling on the floor
Sau pe cine v-or vota acum la referendumul astahee hee
Dar de obicei ii sun noaptea tarziurolling on the floor
Ii intreb daca au curent, majoritatea raspund ca da, apoi le spun '' bine, nu o sa mai aveti'' rolling on the floor
Si suna ca o amenintarelaughing

5 răspunsuri:
| Bylok a răspuns:

Da big grin am sunat la mai multe persoane impreuna cu un baiat. Ne prezentam spunandu-le ca suntem de la kiss fm si le adresam o ghicitoare care avea un raspun mai...mai... laughing) si miza era de 100.000.000 lei vechi laughing si cand se enerva respectiva peroana ii spuneam raspunsul "corect" de la care am primit fff multe injuraturi rolling on the floor

| Kisie a răspuns:

Mie mi-a spus hai sictir

| Reven explică (pentru Kisie):

Ei bine eu am fost sunata imediat si intrebata cine sunt si daca e copilul luilaughing..Sincer....baieti politicosilaughing

| LoveForShania a răspuns (pentru Reven):

Sau odata am sunat-o tarziu pe o baba, si i-am zis:
- Alo
Si ea repede ce mi-a auzit vocea a zis:
- Ana tu esti? Ce faci scumpo?

Culmea ca si pe mine ma cheama fix Anarolling on the floor
Apoi femeia mi-a zis ca a vazut la televizor ca e foarte cald acolo in Washington, deci e clar ca ficasa era in Washington
Si eu ma dadeam drept earolling on the floor
Apoi m-a intrebat daca am fost la interviu si am zis ca da ca am fost promovatarolling on the floor

Saraca femeie, ea era fericita ca a sunat-o si pe ea ficasa laughing
Si ca a si fost promovata.
Apoi am luat-o cu politica, i ziceam ca se duce dracu tara aia ca normal, eu eram din Washington rolling on the floor

| Anutsa410 a răspuns:

Un"du-te dracu`"din inimălaughing
Fundiţă?; o3

Întrebări similare