Incepe cu ce-i mai simplu. Daca incepi cu ce-i mai greu te vei enerva si nu vei reusi nici ce-i mai simplu.
Incepe cu romana. Lectia cu interjectia pare usoara.
Apoi invata la franceza si biologia ultima; daca nu mai ai chef invata la biologie maine dimineata la 6.Eu asa as face.
Sper ca te-am ajutat.
Buna( si eu sunt in clasa a v-a si stiu cum e ), eu zic sa citesti asa putin la romana( cat sa-ti intre ceva in cap), iar maine dimineata inveti la biologie, la romana repeti, pe la mate citesti defenitiile alea(daca sunteti la geometrie), pe la franceza ma citesti ceva... si gata. Eu asa fac . Si am note bune
Si eu am invatat interjectia asa ca te-as sfatui sa inveti prima data la ce ai mai mult(la franceza cred)apoi la biologie deoarece este un pic mai grei, iar in cele din urma la romana unde este mai usor! sper ca te-am ajutat
La biologie daca dai lucre sau tresa te asculte sau ai profa exigenta invata daca nu poti sa nu la franceza nu iti ia prea mult si la romana depinde dce tema
Eu sunt in clasa a 6a si zic sa incepi cu franceza ca e mai grea si te enervezi apoi la romana ca interjectia e foarte haioasa si apoi cu mucegaiurile ca e la fel de usoara ca si lectia de la romana
Liviuanonim întreabă: