| Mădăăăăăăăăăăăăăăă a întrebat:

Hei TPU.

Azi la scoala eram la bibloteca. Cand am iesit era o clasa de langa noi, si era acolo un baiat care ma place happy. E destul de dragut dar i-am explicat ca nu vreau sa intru in relatii. Se uita chiar in ochii mei, si am zis sa nu trec ca nesimtita si i-am zis " Ce faci mai " si zice"Bine tu" si eu "bine"
Pe urma trec in viteza pe langa prietenul lui cel mai bun. si el imi zice" staii, stiaii... ce faci sumpi" si i-am zis "bine." si am fugit ca se sunase. Cand am ajuns acasa. imi zice pe mes ca nu mai vorbeste cu mine vreodata. [prietenul tipului care ma place], ba chiar incepuse sa ma si injure. Scrisese o prostie la status. Pe urma prietena mea sa luat de el, si a inceput un conflict groaznic. Ieri la scoala a venit ala la mine sa vorbesc cu el, dar nu se uita in ochii mei nu zicea nimic. Si pe urma m-am enervat si am plecat. Dupa care prietena mea zice 'Ma pis pe tine "si vine tipu cu o viteza si o impinge. Mam speriat evident. Dar pe mine practic nu ma bagat in seama desi eu i-am despartit ca aproape se bateau.Ieri am intrat pe el si i-am zis sa zica odata ce are cu mine si mi-a zis ca nu suporta ca nul bag in seama si pe el, cum il bag pe prietenul lui. Si pe urma prietenul lui mi-a zis ca i-a zis lui in felulu urmator "ba daca te pui cu ea bine, dar cu bine sa nu mai vorbesti vreodata". Si situatia a luat amploare. Ieri dupa ore, am aflat ca s-au batut. Dar nici unu nu vroia sa recunoasca. Nu stiu ce sa fac straight face
Sfaturi va rog straight face
Fundita+vot happy

1 răspuns:
| DonAnonymius a răspuns:

Nu te mai băga. Aşteaptă ca lucrurile să se liniştească. Timpul le va rezolva.