| Justjust11 a întrebat:

Hei TPU, azi seara m-am uitat pe Instagram si ce sa vezi, mi-a dat unul mesaj ca daca ma prinde ma omoara ca nu stiu ce. Numai amenintari multe, eu i-am dat rasuri si eu pe profil am postat 1 tir si mi-a zis ca a ascuns droguri in camionul meu, ca o sa ma dea la politie, ca ma omoara daca ma vede la scoala, ca nu stiu ce... oare o fi fake sau adevarat? Ce ar trebui sa fac? Va rog

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fake lol

| Donsavas a răspuns:

Omule,trăiești în pădure? Cine sa te omoare? Un nebun nu are ce cauta in societate până nu se recuperează. Dacă te a amenințat cu discernământ, sa plateasca in fata legii. Fa o plângere la poliție alaturi de familie! Ce amenințări sunt astea? Tot el/ea vorbește de poliție? Nu conteaza daca e si cum e ci conteaza ca esti amenințat. I se da o amendă penală si se potolește. Data viitoare când mai face, direct după gratii merge.

| christall a răspuns:

Daca s-aintamplat o data e sigur un sonat care n-are ce face si probabil nici nu te cunoaste. Am inteles bine? ai la profil un tir dar nu e al tau? Nu uita insa, sa salvezi mesajul sau mesajele. Daca se repeta, ia mesajele printate si fa o plangere la politie.

| SupMates a răspuns:

Wtf...sigur ca e fake,mai ales daca tu nu ai nici un tir?,a vrut sa te sperie,cunosti persoana respectiva macar?, in orice caz poti merge la politie si sa il faci cu o amenda pe,, agresor" pentru ca tea jignit avand dovada mesajelor, in orice caz pe mine mar durea in dragon?, cati ani ai apropo?

| Shinderiu a răspuns:

Își bate joc de tine rolling on the floor Bate-ți și tu joc de el rolling on the floor