Heyy salut:*
poti sa-ti asortezi tinuta cu o vesta maro peste camasa sau chiar un sacou :*
plus niste accesorii maro inele, lantisoare supradimensionale sau o palarie maro daca esti mai rock
succes cred ca o sa ai o tinuta reusita din cate spui
te ppupp:***
Iara fetele cu greutatile voaste. am si vazut o poza pe facebook de genu asta care scria "Poti sa te rujezi. sa-ti iei rochie scumpa. sa-ti iei cei mai frumosi pantofi din lume si cand baiatul se uita la tine va spune "Ce cur bun ai") Sper ca te-am facut un pic sa razi si bafta cu baietii
Mda phoi astea suntem noi fetele trebuie sa aratam cat mai bine.Si faza asta cand un baiat vede o fata mai frumosa si sexy incep sa fluiere sa strige pisii si mise pare ceva cam urat inloc sa vina sa se bage inseama, ehh ca mie nu-mi place, la ori ce fata le place sa fie admirate :pSi mersi si u la fel:]
Poti sa iti iei o esarfa maro de exemplu puteai sa iti iei pantofi cu toc gen http://www.google.ro/......tp?/imgres un tricou mai lung blugii tai si o esarfa maro. Daca esti inalta e ok.Ce clasa esti?
Buna! Ai putea sa-ti iei o posetuta tip postas maro sau sa-ti pui pe cap o bentita maro. Ar mai fi o optiune sa-ti iei o curelusa maro ingusta in talie sau o esarfa maro ori o pereche de margele de pietre semipretioase maro. Ai grija insa sa nu ai mai mult de doua piese maro, ca sa nu incarci tinuta si nici sa nu o faci pewa trista cu atata maro si sa fie ambele accesorii in aceeasi nuanta de maro, ca altfel ai avea prea multe culori pe tine si ai arata ca un curcubeu. Bfata in alegerea accesoriilor potrivite si mult succes la scoala!
O curea subţire maro pe care să ţi-o pui în jurul taliei, o cordeluţă/bentiţă maro pe care să ţi-o pui pe cap, o căciulă subţire (croşetată) maro, o cravată sau eşarfă maro, o geantă maro, cercei cu pană maro...
Mersii de raspuns o sa mai ma gandesc:X
Aa...si o gentuta maro si gata:-p