| Anemona2020 a întrebat:

Hei TPU buna as avea sa va intrebare cf e cam stanjenitor acolo jos ma mananca extrem de rau daca ma ating putin si m si ustura daca ma scarpin asa mlt dar ma mananca rau de tot am citit si cred nu stiu sigur poate e vb de candidoza ce credeti? cam aceleasi semne sa intreb un medic sau la >farmacie? fara ras jicnitoare e pliz e ceva urgent :p

Răspuns Câştigător
| whatevernvm a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie, nu cred ca ai de ce sa te sperii. Mama a fost la farmacie unde i-a dat o crema(clotrimazol) si dupa 3-4 zile de la adminstrare(de 2-3 ori pe zi) mi-a trecut. Daca iti e rusine sa ceri tu poate cere mama sau bunica tabig grin stai linistita :* bafta

1 răspuns:
| andreeamada a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te duci la medicul ginecolog deoarece eu am aceasta problema, iar daca nu este tratata la timp scapi cu greu de ea...sau numai scapi deloc. Asculta sfatul meu si nu te juca ca este o nenorocita de boala iti spun asta din proprie experienta. Du-te la un consult ginecologic pentru a sta linistita, iar daca e candidoza trateaz-o! Mult succes in rezolvarea problemei!