| simplegirl2 a întrebat:

cand cea mai buna prietena a ta nu prea iti raspunde la mesaje (doar seen)sau iti da raspunsuri scurte uneori numai da, nu ihi, mda si cand o intrebi de ce nu iti raspunde iti spune ca a avut treaba sau alte lucruri de facut apoi se incheie foarte repede conversatia. Alteori cand lipsea de la scoala cate o zi ea imi trimitea mesaje si ma intreba ce am facut la ore sau daca a pus-o absenta si nu prea discutam dupa aia tare mult.Am intrebat-o daca e suparata pe mine si imi zicea ca nu e, de ce ar fi.La liceu se comporta foarte bine cu mine, adica suntem in aceeasi banca si facem multe lucruri impreuna, mergem la magazin vorbim multe, ca bff. Inca ea spunea ca o sa pastram multi ani legatura dupa ce terminam a 12, si ca eu o inteleg cel mai bine.
Oare de ce doar cand nu suntem la liceu si vorbim pe Facebook sau sms-uri pare distanta si rece si doreste sa incheie mai repede conversatia? Poate mi se pare doar mie. Pareri va rog! fara glume sau ironii.

Răspuns Câştigător
| AndCat26 a răspuns:

Poate o prinzi tu in stari mai proaste.Eu aveam prietene opuse. La liceu erau distante si in timpul liber erau ok. Unele mai au apucaturi..Nu mai trage de ea, trateaz.o si tu la fel. Las.o pe ea sa te mai caute, nu numai tu.

| simplegirl2 explică (pentru AndCat26):

Cred ca e asta Andreea.sunt sigura ca e cea mai buna prietena si poate uneori nu este in starea tocmai cea buna sa raspunda.Ar trebui sa o las putin si eu si cand vrea imi trimite ea mesaje.Mersi de sfat

5 răspunsuri:
| BlackRose03 a răspuns:

Intreab-o.In mediul virtual suntem alte persoane. Poate in viata reala e draguta, sociabila si o buna prietena.Dar cand vorbiti prin sms sau pe Facebook nu se simte in largul ei, e altcineva. Daca se poarta asa cu tine e asa si cu ceilalti.

| christall a răspuns:

Mi se pare ca in momentul de fata sunteti cele mai bune colege dar nu si prietene. Vb cu ea, insista si lamureste-te care-i treaba. vrea sa fiti doar colege?

| AdrianVoicu a răspuns:

Se pare ca prietena ta nu e prea prietena cu tine
https://1cartepesaptamana.ro/prieten-adevarat/

| simplegirl2 explică:

Nu draga nu e genu ei