| CosminKidd a întrebat:

Hei...TPU. care se drogheaza? cum se simte atunci cand este drogat? as vrea sa incep si seu sa ma droghez.ar fi o idee buna?

Răspuns Câştigător
| alexamealexa a răspuns:

Ar fi cea mai proasta idee pe care ai avut-o in viata ta. Drogurile dau dependenta si iti distrug viata. Vrei sa ajungi intr-un centru sau mai rau sa mori? Presupun ca esti tanar. Vrei sa iti distrugi tineretea si viata pentru un moft? Ii spun moft pentru ca in nici un caz nu ai nevoie d ele.

Raspunsul meu e clar:Nici sa nu t gandesti sa te apuci d droguri!

11 răspunsuri:
| federerdinamo a răspuns:

Parerea mea ca nu e o idee buna. Adica da simti senzatia aia de uuuu ce tare e misto intradevevar, pana la urma viata e facuta ca sa risti.winking

| mhg a răspuns:

Termină cu prostiile.
Este cea mai mare tâmpenie să începi să te droghezi.Sincer, nu-i înţeleg pe cei care se droghează, au plăcerea să cadă într-o stare falsă, în loc să-şi păstreze luciditatea.

Adică e viaţa ta, e alegerea ta, dar te rog NU te droga!

| Alex0194 a răspuns:

Cea mai proasta idee posibila... toti avem probleme insa putini sunt cei care recurg la droguri in speranta alinarii durerii pentru ca stiu ca este cea mai gresita chestie... nu te apuca ca o sa regreti

| Andruta a răspuns:

Nu! nu simti nimic special. pentru o perioada de timp te simti mai usor... uiti de greu, vezi colorat, senzatii tari.bla bla/nu m`am drogat dar am auzit si eu./

| Rallu a răspuns:

Pai este cam asa :
Senzatia e unica, doza de risc e mica
Viciul meu implica doar placere si dependenta psihica
sunt niste versuri care cred ca spun tot.
a si nu`i nimic daca mai bagi si tu o marijuana, ciocolata, ganja etc.(astea mai usoare) dAr sa nu o iei pe heroina, cocaina etc.
deci ai grijawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cea mai proasta idee.Mai tarziu o sa regreti dar din pacate nu mai poti face nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste aici exact www.drugforum.ro

| animos a răspuns:

Fumeaza marijuana prietene e cea mai buna! nu baga prafuri pe nas sau seringa-n vena!

| Palpi a răspuns:

Nu exista dependenta, iti poti minti usor subconstientul (am facut si eu asta si nu sunt dependenta)

| lorenalorena97 a răspuns:

Buna.Nu e o idee asa rea dar sa si cand trebuie sa te opresti ai grija sa nu afle cine nu vrei (depinde de varsta)incepe cu iarba e mai slaba nu consuma asa multa la inceput, se drogeaza in mai multe feluri:fumat, injectat,baut, tras pe nas, ighitit, depinde de drog, pai la cum te simti e bine primele 5-10 minute dar apoi ai greturi, ameteli.Succes:*

| oscarv2 a răspuns:

Este cea mai buna idee! te simti asa bine si daca stii sa le mentii sub control totul e bine