| asdfgqwertzxc a întrebat:

cat de important este pentru un baiat faptul ca o fata nu are "corpul perfect"? cam in ce procent conteaza aspectul fizic si ce cauta de fapt baietii intr o fata?

4 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Pai... raspunsul difera de la baiat la baiat.
Cand vine vorba de corp, eu prefer sa fie slaba. :/ Atat. nu ma intereseaza marimea curului sau a sanilor.

| anamariarot a răspuns:

Nu poți primi un răspuns general la întrebarea asta, pentru că frumusețea e relativă, frumusețea stă în ochii privitorului. În prima parte a vieții, când tinerii încep să aibă relații, se axează pe fizic. Când încep să fie răniți, să se maturizeze și să conștientizeze că nu e singurul lucru important, că felul de a fi al cuiva nu e în concordanță cu felul în care arată, caută și(chiar dacă va suna ca un clișeu) frumusețea interioară.
E firesc să te atragă cineva și fizic, nu sunt ipocrită, dar în momentul în care pretinzi perfecțiune de la cineva, ai o problemă, cel puțin din punctul meu de vedere.

| munteanuionvictor a răspuns:

Corpul nu e important. Trebuie să se potrivească sufletele.

| Adry05 a răspuns:

Daca stii sa te faci remarcata prin alte moduri iti spun eu ca frumusetea nu mai are asa mare procent. trebuie doar sa ai un ceva al tau prin care sa iesi in evidenta si multa atitudine si incredere. De aia si vezi baieti frumosi de mana cu fete mult mai putin atragatoare decat ei si chiar si invers (in cazul baietilor mai uratei cu fete frumoase)