Probabil esti in periodata adolescentei, o sa treaca de la sine si timiditatea! Incerca sa fii mai sociabila si sa interactinezi cu mai multe persoane noi.Fii tu insuti,spune o gluma buna la momentu potrivit,zambeste, inavata sa-i asculti pe alti cand au ceva de spus, pur si simplu fate placuta si incerca sa ai mai multa incredere in tine
Si eu am fost odata dimida.
si mi-am loat inima in dinti. si m-am gandit ca eu daca satu asa si sunt rusinoasa o sa ma ia si gainile la batiate...nu-s cum sa iti zic da m-am zbatut. cred ca este un tic asata cu rusinea da mie mi-a trecut si nu imi mai iesterusine de nimeni si nimic.s vreau sa iti spun k acum sunt foaret tupeista.adica tare in gura.)))
nu-s sper ca te-au ajutat k cv vorbele mellle
Succes!
Wow sincer si eu am fost asa si da e cam naspa iar prieteni tai vin la tine ca la un "doctor" parerea mea... ei va vad in tine ceva ce nu vezi in orice om... iar acel ceva este dat si prin timiditate si modestie
Dar ai grije uneori nu trebuie sa fi asa timit pentru ca restul " te vor calca in picioare "
Oricum eu iti sugerez sa nu te schimbi prea mult ci doar sa fi mai tupeista sa incerci sa te bagi in vorba cu cineva si sa comuci cu mai multe persoana \
Gandeste-te mereu :" eu trebuie sa fiu tupeista nu slaba si timida si sa ma calce toti in picioare "
Multa bafta! SI tupeu :X
Elenastoica9 întreabă: