| DianaCiornea123 a întrebat:

happy
Ce inseamna atunci cand visezi de nenumarate ori un vis? happy
FUNDA! :*

7 răspunsuri:
| Fridăm a răspuns:

Inseamna ca te-ai gandit excesiv la acel vis.

| AlexeHellsing a răspuns:

Visul nu este ceva de sine-stătător, ci este produsul minții noastre, este incontrolabil. Însă în acest caz este ori vorba de faptul că ți-e teamă de ceva sau porți grija a ceva, sau poate este vorba de faptul că ești epuizată, dar cred că tu te gândești foarte des la ceva important pentru tine. Ideea este că visul nu este întotdeauna același ca și grijile, însă, de obicei un vis merge paralel cu grijile, el rămânând neschimbat cât timp tu ai aceeași stare sufletească. Sper că te-am ajutat...

| lacrima15 a răspuns:

Visul ce ceva fals!
În medicină, visul este definit ca o punte de legătură între senzaţiile conştiente şi memorie, un rezultat construit în jurul a ceea ce am experimentat, ce am văzut şi auzit în starea de veghe. Înţeles astfel, visul este un fel de ecou care apare în starea de somn a realităţii trăite în starea de veghe.

Medicina modernă a pus la punct nişte laboratoare unde se studiază … somnul. Nu, personalul de acolo nu doarme cu coatele pe masă şi nu‑şi primeşte salariul … ca prin somn, conform observaţiei care spune ca angajaţii de la Stat… stau. De dormit dorm pacienţii, care vin acolo să scape de sindromul insomniei şi al altor tulburări de somn. Aceste laboratoare de specialitate au dovedit că fiecare om visează una până la două ore în timpul somnului de noapte.

Răspuns utilizator avertizat
| Assy99 a răspuns:

Poate esti prea obosita.

| DianaCiornea123 explică (pentru Assy99):

Ne, nu cred...

| Assy99 a răspuns (pentru DianaCiornea123):

Mdea, poate...