| Anonnnnn a întrebat:

ce inseamna spam? si cum spamezi pe cineva?
fundoi de la cine intelegwinking

5 răspunsuri:
| Radioactive a răspuns:

Ti s-a intamplat vreodata ca la intrebare sa primesti raspuns un link(care sa nu aiba legatura cu intrebarea!)? Cand continui in proasta cu mesajul... Acela e spam-ul. De obicei, prin intermediul spam-ului, cel care il lanseaza isi promoveaza un blog/site sau are de castigat in favoarea lui.(spre exemplu, erau, intr-un timp, niste linkuri de la"zoom"). Nu am fost prea atenta, dar parca, la nu stiu cate vizualizari ale paginii, castigau obiecte pe gratis. In orice caz, spam-ul e enrvant, mai ales atunci cand ai o intrebare importanta, vezi ca ai primit un raspuns si cand colo se dovedeste a fi spam! :p

| whatevernvm a răspuns:

Inseamna repetat(insistent) iar ca sa "spamezi" pe cineva pe TPU, la intrebarea sau raspunsul pe care il pune dai pe bulina de jos unde scrie "neglijabil sau spam".

La mailuri la fel, unde iti scrie spam dai clik si srcii detaliile si gatahappy In felul astapoti anunta persoanele creatoare de site de nerespectarea regulilorhappy laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| Acasete a răspuns:

Spamming este atunci cand faci o actiune in repetate randuri.
Exemplu de spam pe mess:
Apesi incontinuu ctrl, shift si R si o sa-i spamezi casuta partenerului cu un request sa-ti accepte detaliile id-ului tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt considerate spam acele mesaje amenintatoare, cu un limbaj urat, si cu jigniri. A raporta ca spam inseamna a denunta acel mesaj care crezi ca contine tot ce am spus mai sus.

Întrebări similare