E ob; igatoriu prin lege sa faci minim 10, maica-ta isi da filme si poate fi reclamata la protectia copilului daca vrea sa te scoatra de la scoala.
Te poți angaja ca operator în producție ( în fabrici)
Sau chiar sa pui marfa pe rafturi gen la profi ca lucrător comercial la 4-6 sau norma întreaga la 8 ore.
Am lucrat la profi și am fost uimit când cineva mi-o zis ca o angajat o persoana cu 8 clase, dar acea persoana fura în repetate rânduri și o dat-o afara.
Mai poți lucra ca agent de securitate (paznic, la unele obiective) la Mall nu ai cum ca îți cere 12 clase și diploma de bacalaureat, mai închid ochii dai ai 12 clase, dar cu 8 nu poți.
Te mai poți angaja la pliante, împărți pliante.
Cu 8 clase te primește în general prin fabrici
Te angajează printr-o firma intermediara, aplici un CV ACOLO, și te suna ei. Poți opta pentru 2 sau 3 schimburi, dar nu cred ca o sa reziști în 3 schimburi.
Eu îți sugerez sa îți cauți dacă ai cunoștințe sa lucrezi în supermarket-uri, sa pui marfa pe rafturi la 4 sau 8 ore.
Poți face un curs de frizer, sau ospatar, dar ca și ospatar cred ca ai nevoie de 10 clase, dar prin cunoștințe poți și cu 8 clase, important e sa ai cursul.
Deci. După cum vezi, ai variante și cu 8 clase.