Nu-i pasa de tine, altfel iti cumpara un bidon de apa plata (daca era sarac de-a binelea) si ala tot cadou e
Eu sunt de acord cu tine, și consider asta cu cadourile scumpe relativă. Adică da, nu contează atât valoarea materială a unui cadou, da acu serios, tu să ai nu știu câți bani și mie, iubita ta, să-mi iei cadou de 10 lei cred că spune multe despre cât mă apreciezi. E ca și cum tu ai mânca creveți și mie mi-ai da să mănânc pâine goală )
și ce ai zis tu, nu ai bani te chinui să strângi un pic să iei ceva drăguț. nu știu de ce stai cu omu ăsta sincer, din ce zici pare un rahat care nu prea te resepctă
Nu te pripi cu concluziile. Poate nu vrea sa vorbeasca despre cadou pentru a-l ține o surpriza. Adică nu inteleg de ce chiar ar spune treaba asta, in afara de a te induce in eroare. Ma refer ca si daca ar fi adevarat ca nu iti ia nimic... nu ar spune-o așa, decât daca e brutal de onest.
Dar daca intr-adevar nu iti va lua nimic-nimic, recunosc ca ar fi urât. Desi nu sunt mare fan al cadourilor si acestui concept de dau ca sa primesc (si nu e vina ta ca asa gândim, e normal), trebuie sa spun ca ar fi destul de trist sa nu iti ia nimic. Asta in cazul in care tu ii dai ceva. Daca nici tu nu ii dadeai nimic, nu mi se parea nimic in neregula, faceti economie.
In orice caz, sfatul meu ar fi sa nu investesti atatea resurse(financiare dar si sentimentale) intr-un cadou de Crăciun. Mai ales fiind vorba de o bratara, nu prea vad cu ce e mai buna o brațara scumpa decat una mai ieftina.
Gestul tau este frumos însă nu astepta ca cineva sa iti întoarcă gestul, te inteleg ca tr astepti sa primesti ceva din partea iubitului tau, e normal sa fie asa pentru ca e un gest frumos si drăguț, oricât de mic si neînsemnat e acel lucru, referitor la discuția cu celălalt cuplu, eu vreau sa presupun ca a zis asa doar pentru ca sa nu te astepti la un cadou din partea lui gen sa fie o surpriză cand vei vedea ca ai un cadou de la el, eu asta vreau sa presupun. Iar daca cumva ceea ce a spus el despre lucrul ca nu cumpara cadouri sau asa, eu zic sa aveti o mica discuție pe tema asta si sa vedeti care e problema lui legat de chestia asta.
Nu vreau sa se inteleaga gresit, nu ma astept de la nimeni sa faca cadou de crăciun, însă e ceva frumos, si e o dată pe an. un sacrificiu poate sa faca si el o data pe an. Sanatate!
In iubire faci un gest din iubire, fara sa astepti ceva inapoi.
Limbajul tau al iubirii sunt cadourile, te simti iubita si apreciata daca primesti un cadou.Si evident iti place sa oferi cadouri,chiar daca insemna ca faci un efort.
Trebuie sa intelegi din start ca sunt mai multe limbaje ale iubirii in cuplu,tu ai alt limbaj, tu vezi altfel relatia, el are alt limbaj, vede diferit relatia.
Ca el sa iti ofere cadouri trebuie sa se simta apreciat, trebuie sa se simta iubit.Pentru ca el are alt limbaj, si trebuie sa faci cativa pasi ca sa ajungi acolo.Fiind in necunostiita de cauza, te rog sa imi scrii pe narcisdanielifrim323@gmail.com sa discutam problema.
Esti exact ca mine...asa am facut si eu pentru fostul meu. Cand i-am dat cadoul nu a vrut sa il primeasca si i-am spus ca l-am luat cu eforturi asa ca ar fi frumos sa-l ia. Mi-a multumit, dupa care la a doua întâlnire mi-a luat ceva mai mult simtindu-se obligat. Eu iti spun sa ii dai cadoul. O sa vezi cum reactioneaza, daca se bucură e de bine, daca face scandal si nu e mulțumit, eu zic sa-i dai papucii. Sunt atatia baieti care ar cauta o fata ca tine, nu te injosi. Sărbători fericite!