Am cateva sfaturi
1. Dupa ora 7 seara nu mai mananci NIMIC NICI MACAR NU MAI BAGI O FIRIMITURA DE PAINE IN GURA.
2.Fa putina miscare
3.Incearca sa mananci sanatos
-ca sa mananci sanatos uitate la cateva retete de mancare chinezeasca sau orientala pe acolo(in primul rand sa nu mai mananci paine ci orez sau daca mananci paine sa fie de secara neagra sau graham)
4.Cam atata aaa si nu manca carne de porc mananca cata carne de peste vrei
Bft
P.S Daca faci ce ti-am spus eu pe saptamana vei slabi in jur la 2, 5-3kg sau poate chiar mai mult
Bft
Mersi mult, deja am slabit un kilogram
Mersi mult am slabit deja un kilogram
Daca vrei sa slabesti e simplu Mananci cu 10% putin si faci spor acum asta nu trebuie sa le faci exact cum zic eu ati reglezi tu mancare mini 10% poti sa reduci chiar si 50% dar nu mai mult si sport incepe cu flotari genoflexiuni tractiuni cate 3 5 pana ajungi la 160 macar pe zi care sa le faci in 4 serii si ati faci sportu in functie de corpu tau. depeiinde unde traesti ce mananci. ex Suc cu acid NICI o data sa nu bei sau suc cu colorant sa nu beni daca vrei sa bei ceva nu suc de portocala ala e la fel de rau ca cola bea o apa minerala dar nici aia nu e buna ca are acid... deci incearca sa-ti faci un program tu singur nu dupa ce vezi la alti faci execitile ce vezi pe net dar programu si asta ti le faci tupa corpu tau
Ignat_Angelica_1968 întreabă: