| SissiStefi a întrebat:

Cine stie statusuri vesele? Dau funda:*!

Răspuns Câştigător
| Hannelore a răspuns:

>>Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici, aproape.
>>Fiintele umane cele mai fericite nu poseda mare lucru, ele sunt.
>>Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
>>Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata. dar pentru cautarea ei merita sa alergi toata viata.
>>Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!
>>Fericirea apartine celor care stiu sa o faca sa astepte.
>>Deplina fericire consta in a face pe altii fericiti.
>>Fericirea e sa fii in afara celor patru pereti, sa umbli, sa cunosti,sa te amesteci cu lucrurile. daca te opresesti te copleseste tot ceea ce e mai rau in tine.
>>Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot.
>>Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire.
>>Esti doar un tanar actor plin de talente,excelezi la capitolul lipsa de sentimente.

>>Trag un zambet fals pe care toata lumea`l crede, numai ca sa-i arat prostului ce pierde!
>>De cate ori ma vei privi cu ura si manie. De atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie!
>>Stiu ca nu sunt singura chiar si atunci cand sunt; x
>>Durerea te'a maturizat, te'a pus pe ganduri! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.

>>Lasă`te, lasă`te, lasă`te ascuns de rânduri. Pune`te, pune`te, pune`te putin pe gânduri.
>>Cand iti intorci privirea spre el, te luminezi de bucurie!
>>E semn ca ceii ca mine au dat strigarea.Ca pentru cei ca noi soarele rasare seara; x
>>Traiesc din fantezii, visez la nebunii.E o poveste pe care o stiï.
>>Ma uit la el nici macar nu imi pasa. poate totul ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa iubeasca!
>>Da, e adevarat.Te-am vrut mult de tot, dar acum nu te mai vreau
Si daca ai fi un sunet as vrea sa fiu chitara care'l canta sa ating mereu cate o nota pronfunda. ♥

Povestea mea, continuă la nesfârşit.; în stilu' clasic, foarte fericit.; d

Hai sa uitam de regrete! Sa mai numaram si amintiri de vis, nu doar defecte!

Plin de idei pentru o iesire din banal ^^ acel copil ciudat cu acel ceva special

3 răspunsuri:
| MaryAlexx a răspuns:

Mergem la scoala sa nu ne plictisim acasa/" Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar… " /" Viitorul e trecutul la prezent….dar trecutul ramane trecut caci prezentul stii sigur k va schimba un viitor care a fost deja… " /uneori viata nu doar ca bate filmul ci ii traseaza un scenariu rupt din cele mai triste drame/Un prieten este alaturi de tine atunci cand nu mai e nimeni altcineva.../ Am o singura prietena pe care ma pot baza.Caci stiu ca daca voi cadea ea imi va tine perna.Ea e langa mine atunci cand problemele sunt multe.Si tot ea e singura care are rabdare sa ma asculte/Prietenia este egalitate armonioasa. – Pitagora/Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane (sper ca te-am ajutat).

| Anaalex520 a răspuns:

Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.

Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"

"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

...

VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html

| adrianaioanated a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

Întrebări similare