Normal. În ziua de azi poți să fii și afon, să n-ai habar nici un pic de teorie muzicală, poți să fii și analfabet că ajungi mare vedetă. Mă mir cum de nu a ajuns încă un câine artist de renume mondial. Totul se face pe calculator în muzica mediatizată în ziua de azi, tu poți să fii ultimul prost, nu îți trebuie pic de talent, doar mulți bani și pile și ai ajuns artist de renume mondial.
Baftă
Buna!
Draga mea...de preferat (cel putin, parerea mea) ar fi sa iti vezi tu de ale tale, ca daca nu ai voce... ce vrei sa faci in muzica?
Dar...acum cum sunt in 'voga' astea (frumoase, cochete... fara voce) poate ai putea si tu, de ce nu
Dar nu cred ca asta vrei.
Daca totusi iti doresti sa devi cantareata, ce ar fi sa mergi la niste cursuri de canto?(pana la urma ai spus ca nu ai o voce asa de grozava, dar am dedus ca te pricepi cat de cat )
Succes :*
Normal ca ai! De ce s-au inventat computerele si efectele vocale?
Important este sa dai de persoana potrivita
Da ai.
Ex:Inna. (Are asta voce si nu am observat eu?)
Cantaretii fara voce sunt penibili. Deci mai bine uita.
Dar ai putea sa intri intr-o formatie cantand la un instrument.
Buna! In zilele de azi sansele sunt minime deoarece totul se bazeaza pe bani. Daca ar fi sa se aleaga intre cantaretele cu voce si cele fara ar ramane lumea cu putini cantareti.Succes :* o zi buna.Pa pa
Trebuie sa ai o voce "grozava" daca vrei sa devii cantareata!
http://marycix.net/2010/10/09/cum-iti-descoperi-talentul/
Bineinteles! exista o multime de cantarete fara voce!
trebuie doar sa arati bine si sa ai un sponsor
multa bafta
Da! Fa ce vrei! Si eu vreau sa devin cantaret.Am 10 ani si am voce asa si asa.Noroc!
In cazu asta incearca hip hop nu te gindi la parazitii sau mafia dar acolo poti cinta pe un ritm sonor potrivit pentru vocea ta