| Burlacu006 a întrebat:

Credeti ca e bine sa stai cu un singur prieten sau cu o gasca de prieteni?

Răspuns Câştigător
| EpicFear a răspuns:

Pai uite... Daca acea persoana iti este cu adevarat prieten e bine sa stai doar cu el....Sau daca doresti il poti integra si pe el in grupul tau mai mare de prieteni, acum depinde cu cine te intelegi mai bine! Bafta.

3 răspunsuri:
| paty00 a răspuns:

E bine sa si o gasca de prieteni cu care sa te distrezi, cu care sa ai in comun lucruri, dar totodata, din acea gasca ar fi bine sa ai unul, doi, poate trei prieteni mai apropiati, fiindca anumite lucruri probabil nu le poti spune in fata unei gasti de 10 poate mai multi oameni.
Nu stiu eu doar ti-am dat parerea mea personala, pana la urma alegerea e a ta, important este sa alegi varianta care te face pe tine sa te simti bine, fericit.

| ana5 a răspuns:

Depinde cum te simti mai bine, eu prefer un prieten dar bunhappy

| madalina1908 a răspuns:

Pai cum te simti tu mai binehappy... Uite de ex. eu ador sa stau in gasca pentru ca mie imi place sa ma distrez si cu multi prieteni ma distrez foarte bine, dar di gasca aia eu am 2 prieteni care ele imi sunt cele mai bune prietene numai lor le povestesc totul.Dar asa imi place sa ma.mi petrec ziua si cu mai multi!happyTu alegi cu cine te simti cel mai binehappy