Buna
Cum a fost? pai cred ca nu pot descrie in cuvinte ce am simtit in acele momente.Pur si simplu a fost niste momente frumoase.
Eram in bloc cu prietenul meu, ascultam muzica si vorbeam.Din vorba in vorba s-a apropiat usor de mine, ne-am uitat in ochii unul in ochii celuilalt cateva secunde, si pe urma s-a intamplat .In momentul ala parca simteam ca zbor , totul in jurul meu parca se oprise, inima imi batea atat de tare, si aveam mii de fluturasi in stomac.A fost minunat.Numai conta nimic,important a fost ca eram cu el, si atat, nimic altceva.
Nu voi uita niciodata aceea zi, si imi amintesc perfect fiecare detaliu, de parca ieri s-ar fi intamplat
A fost minunat, de neuitat mai ales cand limba ei in gura mi-a bagat, aproape ca am lesinat eram pur si simplu sufocat, doar picioarele mi-au tremurat pana in momentul in care a terminat.Mi-a placut si am reluat, limba iar mi-a bag...
Eram la scoala la o serbare(cea de craciun)..Toate fetele erau in rochii, baietii imbracati in sacouri si
papioane.Am jucat in carti la provocari
si normal ca eu am pierdut fiecare mi-a dat cate o provocare prosteasca si el prin semne mi-a dat de inteles ca trebuie sa-l sarut. Dupa cateva runde a inceput nebuneala, cineva a stins lumina si toti am inceput umble sa urle pe acolo(eram in clasa) el asa prin intunericul cela a venit spre mine m-a luat in brate si ne-am dus intr-un colt mai retras, acolo mi-a luat fata in maini si m-a sarutat lung...