Da, se poate. Trimite o cerere la CONTACT sau raporteaza-ti singur/a intrebarile.
Pai m-am uitat pe intrebarile tale si sincer nu prea am la ce sa raspund.cred ca ai vreo 8-9 ani asa e? eu zic sa te maturizezi un pic,sa -ti reconsideri pozitia si atitudinea fata de oameni,si fata de tine insuti. uitate la televizor,citeste,nu-ti face temele pe TPU,sau proiectele,nu-ti numi colega c...a fiindca-i place altui coleg de ea, fii inteligenta nu mediocra, fiindca asta reiese din intrebarile tale.si cu cine sustii tu campania antiprosti? sa inteleg ca v-ati gasit vreo cativa superinteligenti fata de restul userilor? sau esti singura si ne-ai inconjurat? daca vrei sa stergi intrebarile da clic pe contact, dreapta sus, si posteaza-ti dorinta catre admini.da ...cum de nu stii?
Pai dai la Continut obscent/ilegal apoi la raporteaza si scrii in casuta : Drepturi de autor apoi dai din nou la raporteaza iar intrebarea se va sterge... Funda?
Poti sa trimiti o cerere la CONTACT http://www.tpu.ro/contact (ataseaza link-ul cu postarea, care vrei sa fie stearsa) sau sa raportezi/blochezi singur/a intrebarile sau raspunsurile. In mod normal, este nevoie de minim 2 raportari. Deci, mai rogi un prieten sa te ajute. Dupa ce postarile respective vor fi blocate, ele nu vor mai fi vizibile. Insa doar administratorul site-ului (Stela) le poate sterge de tot.
P.S. apropo, raportarile abuzive/nejustificate se penalizeaza. Trebuie sa ai foarte mare grija ce raportezi, pentru ca daca depasesti limita maxima de raportari abuzive (10), poti sa fii suspendat/a. De fiecare data gandeste-te de zece ori, daca o postare merita sa fie raportata sau nu. Succes! Numai bine!
anonim_4396 întreabă: