| Seby52 a întrebat:

Cum as putea sa ma trezesc dimineata si totusi devreme ( gen 8-9 ) avand in vedere ca eu ma culc numai pe la 6-7 dimineata?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Culca-te la ora obisnuita dar trezeste-te devreme, fara a te culci dupa-masa si atunci seara vei fi foarte obosit, si atunci sa ai grija sa te culci la o ora decenta.

| darrio2007 a răspuns:

Si ce faci pana la 6-7 dimineata? Nu mai face acele lucruri.

| corbulalbrosu a răspuns:

Orice s-ar zice, este cat se poate de laudabila intentia ta de a dormi macar 1-2 ore intr-o zi si nu ti-ai propus "performanta" sa te trezesti inainte de a te fi culcat. laughing Si bineinteles ca si odihnit, nu-i asa? big grin

| AC4S4 a răspuns:

Tre' sa dormi minim 8 ore pe noapte, maxim 9. Culca-te la 1-2 si va fi bine.

| vocea a răspuns:

Ai putea sa pui alarma de la telefon sa sun iar apoi bei cafea.

| FaraNumePls a răspuns:

Nu o să-ți iasă, trebuie să dormi măcar 7 ore pe noapte, iar tu... Vrei sa dormi 2-3 ore, îmi place ideea ta. Succes

| NAT0 a răspuns:

Și eu am avut problema asta dar am rezolvat-o stând 64 de ore treaz. Aproximativ 3 zile. Dacă nu-ți rezistă corpul poți lua un energizant/cola/cafea și să cazi în „comă" nu e chiar comă dar cazi leșinat când te pui în pat.laughing Și te trezești după vreo 12 ore după ce te-ai pus în pat deci te pui la 8 seara și. a doua zi ești gata.

| Miss25JK a răspuns:

Trebuie sa te culci mult mai devreme, undeva pe la 1 - 2 ca sa poti sa fi si odihnit si sa te poti trezi la 8-9 dimineata. Daca tu spui ca te culci la la 6-7 dimineata e aproape imposibil sa fi odihnit si gata pentru o zi intreaga cu numai 3 ore de somn.

| Seby52 explică:

Ideea mea era cum as putea sa ma "repogramez" la normal, nu cum sa dorm 2 ore pe noapte. happy