Pai esti mica, le e frica ca vine vreunul si te "fura", e destul de normal. Incearca sa stai aproape de casa, poate asa te lasa.
La 14 ani, te lasa destul de mult, ca ar trebui sa fii in casa la ora 9, iar la ora 10 sa fii deja adormit!
Aici nu-i vorba de note bune, ci despre vigilenta si controlul parintesc, care functioneaza corect la parintii tai, desii, ar trebui sa nu te lase totusi pana la 10.
Intreb doar de curiozitate, tu ai copii?
Da, am 2 copii. Ma rog, nu mai sunt demult copii, ca au 26 de ani si respectiv 30 de ani.
22 mi se pare o ora rezonabila la 14 ani.
Siguranta ta nu tine de notele de la scoala.
In primul rand nu conteaza unde locuiesti.Ba da, draga mea, si la sat poti pati multe!
In fine, da' la 14 ani pana la cat vrei sa te lase? Bine, hai sa zicem ca pana la 23 ar fi fost mai ok, dar mai mult de atat cat vrei?
Adica pe bune...
Hei,
gandeste-te ca oricat de sigura ar fi zona parintii tot isi fac griji!
La 14 ani sa fii lasata afara pana la ora 22 mi se pare destul de mult... eu nu aveam voie decat pana la 8 seara si doar in fata blocului pana mai tarziu.
Daca chiar vrei sa stai mai mult, incearca sa stai cu prietenii in fata portii de la 10 in sus pentru o ora maxim, consider ca e suficient. Arata-le ca trebuie sa aiba incredere in tine, dar nu le calca peste cuvant pentru ca niciodata nu stii ce se poate intampla
ruxandreea întreabă: