| WildS0ul a întrebat:

Cum imi pot convinge parintii sa imi dea bani sa imi iau haine? Sunt rockerita si nu stiu cum pot sa ii zic mamei ca mi-am schimbat stilul pentru ca asta este doar "un moft al adolescentei"si bla bla... Faza e ca nu mi-am mai luat ceva din vara si chiar vreau sa imi exteriorizez stilul cat de cat..adica nu vreau sa ma mai creada toti o printesa sau o fata cuminte( asa eram inainte )...dar mama mea NU intelege sub nicio forma. Va rog sa ma ajutati pentru ca in ultima vreme nu mai am deloc incredere in mine, si orice mi-as spune ..ca arat bine sau ca hainele nu conteaza NU pot sa mai cred, atata timp cat vad oamenii ma percep cum nu sunt de fapt. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Tmcn a răspuns:

În primul rând încearcă să afli motivul pentru care nu te lasă.
Nu au bani?
Nu te lasă să îţi iei ce vrei tu?
Spune-le că prin ce te îmbraci îţi exprimi personalitatea, că stilul de îmbrăcăminte contează pentru tine. Spune-le că vrei să ieşi la cumpărături cu fetele să experimentezi shopping-ul în grup. Sau le spui că eşti la vârsta când poţi să îţi alegi singură hainele.
Dacă nu merge, când ai bani, pur şi simplu mergi singură să-ţi cumperi haine, fără să le mai spui.

| WildS0ul explică (pentru Tmcn):

Au bani. faza e ca nu vor sa ma schimb si asta ma streseaza. Am incercat odata sa discut cu ei, dar a iesit cu cearta. straight face

3 răspunsuri:
| MrAnderson a răspuns:

Salut

Hai sa te intreb ceva. Tu, traiesti pentru oameni? Adica atunci cand te trezesti, si e o dimineata frumoasa, singura ta motivatie e felul in care vei fi vazuta in ziua respectiva? Nu cred...

Rockerita poti sa fii si daca porti rochite roz. Bine, nu cred ca e cazul.
Chestia asta cu exteriorul, cu haine specifice e pentru aia care vor sa para ceea ce nu sunt.

| WildS0ul explică (pentru MrAnderson):

Pai asta e faza. Arat nasol, ce nu intelegi? si ma streseaza faptul ca restul lumii crede ca sunt o pitipoanca sau o printesa sau ce dumnezeu ma cred ei. Si nu vreau sa par ceea ce nu sunt, vreau sa accentuez ceea ce sunt de fapt.